首页
登录
职称英语
Should cell phones be allowed in schools? This has been an intensely discuss
Should cell phones be allowed in schools? This has been an intensely discuss
游客
2024-09-19
67
管理
问题
Should cell phones be allowed in schools? This has been an intensely discussed question for years. The following are the supporters’ and opponents’ opinions. Read carefully the opinions from both sides and write your response in about 200 words, in which you should first summarize briefly the opinions from both sides and give your view on the issue.
Marks will be awarded for content relevance , content sufficiency, organization and language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
Write your response on ANSWER SHEET THREE.
选项
答案
Cell phones are of great convenience in our life. However, there are arguments about whether or not they should be used in schools. Some say that to forbid cell phones completely is to ignore some of the educational advantages of having cell phones in the classroom. Cell phones contribute a lot to students’ learning. They are great memory aids because if students are slow to copy notes from the board, they can take pictures of the missed notes instead and view them later with their cell phones. Besides, they can keep students safer by allowing them to ask for help during an emergency.
However, others claim that cell phones pose a disruption to the educational environment. Students cannot fully benefit from classroom instruction if they are distracted by incoming text messages and vibrations from incoming calls. And using cell phones for cheating is also a big concern. On top of that, allowing cell phones in schools increases the risk of theft.
Despite the positive effects that can emerge from permitting students to bring their cell phones into the classroom, cell phones, in my opinion, should be banned in class to help keep annoyances and distractions to a minimum since some of the students still have trouble taking responsibility for their own behavior.
解析
本题讨论手机是否可以在课堂上使用,命题与同学们的生活息息相关。在具体行文方面,考生可以在第一段阐述背景,并概述正方观点,把手机带人课堂的好处,即能在紧急时刻及时与外界取得联系,并且有助于提高学习效率,帮助记录笔记。第二段概述反方观点,概述在课堂上没有必要带手机的原因,即会干扰学生学习,学生有可能会在考试中借助手机作弊,同时也增大了手机被偷的概率。第三段阐述个人观点,并总结全文。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3764923.html
相关试题推荐
Shouldcellphonesbeallowedinschools?Thishasbeenanintenselydiscuss
ShouldPEclassesinschoolsbecompulsory?Thishasbeenanintenselydiscu
PASSAGETWOStudentsshouldbemoreinvolvedinpracticalscienceoperation.推断题。根
Priorityshouldbegiventopeople’slivelihoodandtheirtangiblebenefits.The
Whichofthefollowingbestexplainsthemeaningof"Shesaidweshouldfinisht
WhichofthefollowingsentencescanNOTdeletetheword"should"?A、Irequestth
Therehasbeenanincreasingnumberof______inprimaryschoolsinthepastfew
ShouldwesustaintheextensiveuseofEnglishasagloballanguage?Thisha
PASSAGETHREE[br]Whatdoesthepassagemainlydiscuss?Howtopayemployeesdur
Hercolleaguesadmonishedherthatsheshouldworkhardasthedeadlinewasjust
随机试题
(1)Amongemblemsofoldage,awoman’scurvedspineisoneofthemostpower
SomepeoplewouldsaythattheirEnglishman’shomeisnolongertheircastle
(1)Oneoftheobviousproblemswithpredictingthefutureeffectsofclimate
Weusually(go)______abroadforourholiday,butthisyearwearestayingath
[originaltext]M:Ineedyourhelpthistime.Idon’tknowwheretotakeEmmafo
OnNationalFitnessProgram1.近年来,在我国竞技体育事业取得辉煌的同时,“全民健身”的热潮也日益高涨2.推动“全民健身”仍面临一
消防水泵房、发电机房、配变电室、计算机网络机房、主要通风和空调机房、防排烟机房、
门静脉高压症的主要临床表现是A.腹胀、食欲减退 B.食管静脉曲张伴出血 C.
关于地质景观,下列说法正确的是:A.丹霞地貌是由火山喷发形成的 B.桂林
背景资料 某施工单位投标承建一矿井的主井井筒工程,标书规定工期为16个月。建设
最新回复
(
0
)