首页
登录
职称英语
Fernando was a photographer and rarely went back to the same place twice. On
Fernando was a photographer and rarely went back to the same place twice. On
游客
2024-09-18
55
管理
问题
Fernando was a photographer and rarely went back to the same place twice. One day, he and I were arguing about how I never took any real vacations. I was trying to build a career, and if somebody needed me, I had to be available, so when he suggested we go off somewhere for three entire weeks, he may as well have suggested I bungee jump off the Chrysler Building. " You can make it happen," Fernando pushed. "Where do you want to go?"
You have to pick your battles, and I knew this was a fight I was not going to win. "You decide," I said. He chose a little fishing village off the coast of Sri Lanka that he’d visited a decade ago, and he planned out an itinerary. We’d land in Bangkok and stay for two nights. Then we’d go to Cambodia to see the temples of Angkor, spend two nights in Sri Lanka’s largest city, Colombo, visit the tea plantations in Kandy, and end with a week on the beach.
On our first day in Bangkok, we crossed the river to have breakfast at a restaurant where the water outside the window came up to our table. You know how great every once in a while you have a conversation that stays with you forever? We looked out at the water that day and talked, really talked, about how we had both come to this place in our lives where we knew we were exactly meant to be, with exactly the person we were meant to be with. Fernando hadn’t had an easy relationship with his father, and later on, he’d had a number of complicated relationships. Parts of his past clearly made him uncomfortable. On the ferry back to our hotel, he became distant and quiet. "What’s wrong?" I asked. He was worried that he’d revealed too much. The sun was out, and the sky looked like a pearl, and we sat there on the boat for a few minutes, just feeling it rock and skim across the river. " Look," I said, " wherever you have been, whatever you have done in your life, it doesn’t matter. We’re together now. "
Our trip was full of wonder and fun, but when we got to Colombo, our charmingly shabby hotel failed to charm Fernando, so we left a day early for the beach. As we drove, we passed two orphanages. Christmas was only a few days away, and I felt that I should stop the car and try to do something for the children, but I didn’t have the courage. I guess I was afraid of being perceived as the rich American guy who shows up unannounced and invades their space. I am still haunted by my mistake. [br] According to the passage, Fernando______.
选项
A、lost his father when he was young
B、helped the author to build a career
C、decided to finish the trip in Colombo
D、revealed his bad past to the author
答案
D
解析
细节题。由第三段第三句中we looked out at the water that day and talked…和第四、五两句Fernandohadn’t had an easy relationship with his father…Parts of his past clearly made him uncomfortable.以及第八句He was worried that he’d revealed too much.可知[D]与原文相符,故为答案。由第三段第四句中Fernando hadn’t had an easy relationship with his father,排除[A];[B]是对首段第三句的曲解,作者提到是自己在创业,而不是在费尔南多的帮助下创业,排除;由末段首句中but when we got toColombo,our charmingly shabby hotel failed to charm Fernando,so we left a day early for the beach可知他们只是提前一天离开科伦坡而不是决定在科伦坡结束旅程,排除[C]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3764064.html
相关试题推荐
Fernandowasaphotographerandrarelywentbacktothesameplacetwice.On
Fernandowasaphotographerandrarelywentbacktothesameplacetwice.On
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycardsof
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
Reportersandphotographersaliketookgreat______attherudewaytheactorbeha
随机试题
Thedepartureofthetrainwillbe______forhalfanhour.A、shortenB、postponedC
[originaltext]WehavetendedtoviewYogaasakindofforeignreligiousex
[originaltext]Thefoodweeatseemstohaveproducedprofoundeffectsonou
k为何值时,矩阵
高压氧的绝对禁忌证之一是()A.肺结核 B.有颅骨缺损者 C.未经处理的
你最喜欢的一个历史人物是谁。请你谈一谈。
期货从业人员违反《期货从业人员执业行为准则(修订)》,情节显著轻微,且没有造成后
(2019年真题)某企业于2017年9月14日申请注册商标,2018年1月5日获
所有权原始取得的方式主要有( )。A.因公法方式获得 B.因一定的法律行为获
关于爬模法施工钢筋混凝土井塔的特点,正确的是( )A.大型吊装机械的工作量大
最新回复
(
0
)