首页
登录
职称英语
Moving to new methods of payment is far from an easy leap for most of us. Re
Moving to new methods of payment is far from an easy leap for most of us. Re
游客
2024-09-18
53
管理
问题
Moving to new methods of payment is far from an easy leap for most of us. Recent figures from the Payments Council show that many are concerned about the security of such methods. Nearly two thirds of those surveyed admitted they were worried that payments using the new technology might not be secure.
It is worth remembering, of course, that we all had the same fears about debit cards, cash machines and online banking when they were introduced, and these innovations have now become commonplace. Nonetheless, it is important to be sure about the technology that you are using before you jump in with both feet and your smartphone. The following points should help.
Know your limits. Contactless cards allow you to pay instantly by waving your card over a reader in a shop instead of entering a Pin. New technology such as the Barclays Pay Tag, which is a sticker that you can attach to your phone, and Orange’s Quick Tap app, which lets you make a purchase using your phone, allow you to cut out the card altogether. These transactions carry more risk than a transaction using a card and Pin, as they don’t rely on a second level of identification—merely on the fact you have the phone or contactless card with you. Your main safeguard is that the system can be used only for small payments—different limits apply in each case. However, even small payments add up, it is important that you know how much you are taking on and check your statements regularly.
Be app savvy. Many banks and building societies have apps you can download to your smartphone to manage your money and make payments. Online criminals are now targeting the smartphone and app market more than ever before. Apps are often developed by third-party companies rather than the banks themselves, and the organisation that developed them may also have your records. Before you install an app, check that it doesn’t store personal data and that if you bank over a Wi-Fi network your details are encrypted. Double check that an app is genuine before you install it, as it may be a rogue product trying to get at your data.
Put security measures in place. Some payment systems allow you to put extra security in place. For example, Orange’s Quick Tap allows you to put in a four-digit Pin before tapping your phone to make a payment as an additional safeguard. You should also ensure that your phone itself is protected by a Pin or password. Additional services such as BlackBerry Protect or Find My iPhone could help you to locate a lost phone and wipe all of its data if necessary. You can also download additional security software onto your phone as an app. [br] We can learn from the passage that______.
选项
A、apps offered by banks must be developed by themselves
B、a four-digit Pin is the best safeguard for your phone payment
C、it’s good to form a habit of checking payment reports regularly
D、additional security software itself also involves potential risks
答案
C
解析
细节题。第三段末句提及…it is important that you…check your statements regularly.[C]是对该句的同义转述,故为答案。由第四段第四句中的Apps are often developed by third-party companies ratherthan the banks themselves,我们无法得知“银行提供的软件必须由它们自己开发”这一信息,故排除[A];末段第三句提到a four—digit Pin是一种additional safeguard,但未提及它是the best safeguard,[B]是对文意的曲解,故排除;由末段末句You can also download additional security software ontoyour phone as an app.排除与之含义相反的[D]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3764002.html
相关试题推荐
Whyisonlinebillpaysaferthantraditionalmethods?[originaltext]Manype
Whatisthenewitemmainlyabout?[br][originaltext]Well,movingaroundt
Becausethisareahasahighrateofcrime,therearemanypeoplemovingout.Th
[A]benefits[B]moving[C]restrict[D]waste[E]similar[F]save[G]separately[H
[A]benefits[B]moving[C]restrict[D]waste[E]similar[F]save[G]separately[H
[A]benefits[B]moving[C]restrict[D]waste[E]similar[F]save[G]separately[H
[A]benefits[B]moving[C]restrict[D]waste[E]similar[F]save[G]separately[H
[A]benefits[B]moving[C]restrict[D]waste[E]similar[F]save[G]separately[H
[A]benefits[B]moving[C]restrict[D]waste[E]similar[F]save[G]separately[H
Thepaymentthatthemotoristwillhavetomakewillbe______totheamountof
随机试题
LIBERTINE:A、convictB、dictatorC、asceticD、accumulatorE、slaveC
假定你叫王洪,拟在某酒店举办一个会议。请根据下列内容填写登记表。内容:1.入住时间:6月25日,退房时间:6月29日;2.预定房间:单人房;房间数量2
SunlightisagreatsourceofvitaminDinmostoftheworld.Yeta(an)【C1】_
灌浆泵容许工作压力应大于最大灌浆压力的( )。A.0.5倍 B.1.0倍
安卓系统在升级到4.0之后新增了一个面部解锁功能,用户设置好之后,只要用手机的前
下列哪项不是乳岩肿块的特点A.无痛无热 B.皮色不变 C.表面光滑 D.质
把金融市场划分为货币市场和资本市场的依据是()。A.交易的金融工具的期限长
对于在某一时段内履行的履约义务,当履约进度不能合理确定时,企业已发生的成本预计能
下列有关环境保护的说法中,错误的是( )。A.环境保护是可行研究报告中的重要内容
(2020年真题)关于母线安装,以下说法正确的为()。A.字母代表的颜色分
最新回复
(
0
)