首页
登录
职称英语
The deal signed by the majority of Australia state and central governments is ab
The deal signed by the majority of Australia state and central governments is ab
游客
2024-09-16
62
管理
问题
The deal signed by the majority of Australia state and central governments is about
The majority of Australia state and central governments have signed a deal to safeguard the country’s water resources. A multi-million dollar scheme to revive one of its most important river basins has also been approved.
Australia is the world’s driest continent. There’s general agreement that the country has to use water more efficiently. In many parts supplies are in crisis.
At the heart of the initiative is a 350-million-dollar scheme to revitalize the Murray Darling river basin. It’s one of the most important water courses in the country and stretches across four states in south-eastern Australia. In recent times, it’s been badly affected by excessive irrigation and a lack of rain.
There was a concern, however, that projects to help revive other struggling rivers will not be funded. A special commission is to be set up and will help develop the trade in water between the states and territories.
Domestic consumers could soon face permanent restrictions, such as the perilous state of supplies in many parts of the country. Whilst there was broad agreement in Canberra, the Premier of Western Australia, Geoff Gallop, refused to sign the deal, insisting it did nothing to address the problems his region faces.
选项
A、to set up a commission to help develop the trade in water.
B、to revive all the most important rivers in the country.
C、to deal with the water pollution in some parts of the country.
D、to preserve the country’s water resources.
答案
D
解析
录音开头提到,The majority of Australia state和central governments已经签署协议来保卫国家的水资源,D项意思与此相符,只不过用了preserve来替换safeguard。选项B似在录音原文中有提到,但是“revive”的对象不是所有重要的河流,因此可以排除该选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3760583.html
相关试题推荐
ThedealsignedbythemajorityofAustraliastateandcentralgovernmentsisab
Thecentralprovinceshavefloodsinsomeyears,and______.A、droughtsinothers
AnAustralianresearchgroupmayeasehumanity’scollectiveconscienceover
PASSAGETHREE[br]Whereistheauthorfrom?Australia从文章第一段末句LikemanyAustralia
(l)Themajorityofsuccessfulseniormanagersdonotcloselyfollowtheclas
(l)Themajorityofsuccessfulseniormanagersdonotcloselyfollowtheclas
[originaltext]M:Karen,Iheardthat(6)yousigneda15-pagepremaritalagreeme
[originaltext]M:Karen,Iheardthat(6)yousigneda15-pagepremaritalagreeme
[originaltext]M:Karen,Iheardthat(6)yousigneda15-pagepremaritalagreeme
[originaltext]M:Karen,Iheardthat(6)yousigneda15-pagepremaritalagreeme
随机试题
Hewillhaveto______hisindecentbehaviouroneday.[2003]A、answertoB、answer
HavingsoughtasylumintheWestformanyyears,theywere______grantedit.A、def
Thecorruptionproblemsofthegovernmentare______(没有他们在报告中说的那么严重).notsoserio
中国正与17个国家协商,要把高铁网络(high-speedrailwaynetwork)延伸到这些国家。这些国家大多数矿产和能源资源都很丰富。这些线
根据《水利工程设计变更管理暂行办法》(水规计【2012】93号),水利工程设计
下列免疫作用在无抗体存在时仍可发生的是A.中和病毒作用 B.免疫黏附作用 C
A.间歇性血液透析 B.CRRT C.腹膜透析 D.血液灌流 E.血浆置
如图所示某简支梁桥行车道板为铰接悬臂板,铺装层厚度为12cm,设计荷载为公路—Ⅱ
绩效指标所涉及的业务性质和()也对考评周期有影响。A.服务态度 B.工作条件
通常情况下,学习型组织的精神基础是()。A.建立共同愿景 B.自我超越 C.
最新回复
(
0
)