首页
登录
职称英语
According to the news, the earthquake in Italy [originaltext] Thousands of pe
According to the news, the earthquake in Italy [originaltext] Thousands of pe
游客
2024-09-16
77
管理
问题
According to the news, the earthquake in Italy
Thousands of people made homeless by Italy’s deadliest earthquake in 30 years celebrated a somber Easter on Sunday. Six days after the quake struck and with the death toll now standing at 294, masses were held in makeshift chapels set up in tent cities. The Italian Prime Minister Silvio Berlusconi traveled to the devastated area again on Sunday. He has promised not to abandon the people affected by the quake.
选项
A、had caused totally 284 people to die.
B、made hundreds of people homeless at last.
C、only took place once until now.
D、was paid much attention by the government.
答案
D
解析
录音末尾提到,意大利总理贝卢斯科尼于星期天再次来到这个被地震摧毁的地方,他允诺绝不抛弃受地震影响的灾民。由此可推断,意大利政府很重视这次地震事件,故选D。A错在死亡人数284,应为294;B错在hundreds,应为thousands;C的说法过于绝对,这类选项通常不正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3760544.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hey,Anita!Greattoseeyou!W:Longtimenosee!I’msoglad
[originaltext]M:Hey,Anita!Greattoseeyou!W:Longtimenosee!I’msoglad
[originaltext]M:Hey,Anita!Greattoseeyou!W:Longtimenosee!I’msoglad
[originaltext]M:Hello,Mrs.Green.Takeaseat.W:Thanks.CallmeMolly,plea
[originaltext]M:Hello,Mrs.Green.Takeaseat.W:Thanks.CallmeMolly,plea
[originaltext]M:Hello,Mrs.Green.Takeaseat.W:Thanks.CallmeMolly,plea
[originaltext]M:Oh,man.IamnotlookingforwardtothisupcomingtriptoEur
[originaltext]M:Oh,man.IamnotlookingforwardtothisupcomingtriptoEur
[originaltext]M:Oh,man.IamnotlookingforwardtothisupcomingtriptoEur
[originaltext]W:Ihatewalkingintoourbuildinginthemorning!Allthesmoke
随机试题
Thedifferencebetweenaliquidandagasisobvious【C1】______theconditions
输精管结扎的常选部位是()A.输精管腹股沟部 B.尿道前列腺部 C.输精管
工程设计收费实行政府指导价的建设项目,其总投资估算额至少应为( )。A.300
某厂需要购买生产设备生产某种产品,可以选择购买四种生产能力不同的设备,市场对该产
关于淀粉酶(AMY)的叙述,正确的是( )。A.胰腺炎控制后,在血清AMY恢复
220V直流系统两极绝缘电阻降低到()以下时应视为直流系统接地A.15k
A.|A|=110J,Q=-500J B.|A|=500J,Q=110J C
政治权利和自由是指公民作为国家政治生活主体依法享有的参加国家政治生活的权利和自由
按照2008年3月公布的国务院机构改革方案,新组建的工业和信息化部由( )合并
下列有关会计估计相关的错报的说法中,正确的有()。A.可能是由于毋庸置疑地存在
最新回复
(
0
)