首页
登录
职称英语
(1)I live in Albuquerque, New Mexico, and there are some homeless people in
(1)I live in Albuquerque, New Mexico, and there are some homeless people in
游客
2024-09-13
60
管理
问题
(1)I live in Albuquerque, New Mexico, and there are some homeless people in the downtown, especially the University area. I used to give a lot of money to the homeless, feeling sorry for their misfortune. But as time passed, I fell into a victim to many of the circumstances of a homeless person. After I was divorced from my husband, I became a single mom with no home, a huge debt, and hardly any income. As a result, I became very mean and stopped giving to the people on the side of the road.
(2)Through my working hard, things started to change for me. I became responsible enough to have a home with a back yard for my daughter, and plenty of food, and I started to pull myself out of debt. One day we saw a homeless person with the sign "Will work for food." I passed by. My daughter commented, "Mommy, you used to always give to those people in need. But now..." I replied, "Honey, they just use that money for alcohol or other bad things." She didn’t respond. But when I said that, I didn’t feel right.
(3)Three days later, I was driving to pick up my daughter from school. A man was standing on the corner with the appearance of worries, and suddenly something deep inside me said, "Just help the guy." So I rolled down my window, and he ran over with enthusiasm. He said, "Kind lady, I only need 77 cents." I reached into my pocket and found that I didn’t take my purse. And then I embarrassedly spread out my hands to show that I was in no position to help him. But when he turned away, I called to him, "Wait a moment! " I found in my ashtray there sat three quarters and two pennies. Oddly enough, it was the very 77 cents.
(4)My skin was prickling as I saw this. I scooped it up and gave it to him. He burst out with joy and tears in his eyes, "Wow, you just made it possible for me to see my mom for Christmas! Thank you so much! I haven’t visited my mother for three years. The bus is leaving in 20 minutes! I have to go now."
(5)It was the moment that I’ll never forget. I think that man won’t forget it either, but I was the one who got the best gift in life—GIVING. It also strikes me that nothing is a coincidence, and every giving has meaning, although it is the humble 77 cents. [br] The author asked the man to wait a moment _____.
选项
A、as she noticed something valuable in the car
B、after she had found some change in the ashtray
C、because she was very embarrassed that she cannot help
D、so that she could pick out exactly 77 cents from the change
答案
B
解析
根据题干的wait a moment定位到第3段。该段最后3句提到,作者想帮那个人,却发现身上没带钱。那个人转身离开的时候,作者发现烟灰缸里有零钱,所以把他叫住了,因此B正确。A中的“发现一些有价值的东西”文中并没有体现;C是事实,却与题干构不成因果关系;D“从零钱中取出77美分”与文中的表述不符,故可排除这三项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3755945.html
相关试题推荐
Whydopeopleleavehometotravelaccordingtothepassage?[br][originaltext
Howmanypeoplegotwoundedinthisincident?[originaltext]AtleasttwoLib
Inmostpeople’sideas,peoplelosetheabilitytolearnlanguagewell[br][or
Inmostpeople’sideas,peoplelosetheabilitytolearnlanguagewell[br][or
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
Highereducationisn’tforeveryone,andpeoplehaveavarietyofpathstoc
HowmanypeoplediedoneregionaloneaftercycloneIvan?[br][originaltext]
随机试题
ChristmasisaholidayusuallycelebratedonDecember25th______thebirthof
ThecasualtiesfortherivalMuslimmilitiaswere[originaltext]Tankandroc
[originaltext]Manypeoplecatchacoldinthespringtimeorfall.Itmakes
Somepioneeringworkthatbeganasanattempttodiscoverwaystoincreasep
多发伤的概念是指A.机体同时或先后受到两种或两种以上不同性质致伤因素作用而发生
谷胱甘肽过氧化物酶中含有哪种微量元素A.铁 B.硒 C.钴 D.碘 E.
患者男性,18岁。患金黄色葡萄球菌引起的急性骨髓炎。该药物的主要作用机制是 A
商业银行可以通过不同的策略来达到营销目的,其中单一策略的特点有()。A.目标大
教学工作的基本程序是备课、上课、()、课外辅导、学业成绩的考查与评定。
(2021年真题)根据《房屋建筑与装饰工程工程量计算规范》(GB50854-20
最新回复
(
0
)