首页
登录
职称英语
Sub-health is a hidden threat to our health. According to a recent survey, s
Sub-health is a hidden threat to our health. According to a recent survey, s
游客
2024-09-13
49
管理
问题
Sub-health is a hidden threat to our health. According to a recent survey, sub-health concerns 60% of the middle-aged and elderly people. And females are more susceptible to sub-health than males. Write a composition in NO LESS THAN 200 words on the following topic:
How to Cope with Sub-health?
You are to write in three parts.
In the first part, state clearly what your view is.
In the second part, support your view with appropriate reasons.
In the last part, bring what you have written to a natural conclusion or a summary.
Marks will be awarded for content relevance, content sufficiency, organization, language quality. Failure to follow the above instructions may result in a loss of marks.
选项
答案
How to Cope with Sub-health?
Sub-health, by Merriam-Webster’s definition, means "a condition of reduced vigor in the absence of overt ailment." It is a potential threat to our well-being and needs to be dealt with. To cope with sub-health, we must exercise more often and take in food periodically.
First of all, doing exercises on a regular basis helps improve our vigor and stamina. The major cause of sub-health is the excessive pressure from work. If we do some exercises, such as yoga and jogging, the stress would be relieved and we would feel vigorous and energetic. Sub-health is an in-between state where our body is susceptible to diseases. It is, therefore, crucial to reverse this state and restore the health by doing exercises. Secondly, a periodic eating schedule is also helpful to cope with sub-health. It is reported that another major cause of sub-health among office people is the irregular consumption of food. When they are immersed in some urgent projects, they would put whatever food is handy into their mouth or even skip meals. The digestive system is thus impaired, which potentially threatens the immune system. That is why we should develop a regular eating habit.
In conclusion, sub-health could be controlled and eliminated by physical training and habitual intake of food.
解析
本题属于“问题解决型”作文,涉及的题材是“健康生活”。该题要求考生对“如何应对亚健康”提出个人的意见。按照题目的要求,可谋篇布局如下:
第一段:从字典对亚健康的定义入题,指出应对亚健康,我们应该参加更多的锻炼,三餐定时。
第二段:阐述原因。第一,经常做运动可以让我们精力充沛、活力四射。我们可以做瑜伽、慢跑舒缓压力;第二,三餐定时也有助于应对亚健康,三餐不定时对消化系统和免疫系统都有害。
第三段,我们可以通过身体锻炼和三餐定时控制亚健康状态。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3755607.html
相关试题推荐
Recently,somemunicipalgovernmentshavedecidedtogiverewardstothosew
A、Thatthreedifferentthingsareexaminedinasinglesurvey.B、Thattheresult
PASSAGETHREE[br]Howmustmouth-to-mouthandcompressionsbedoneaccordingto
PASSAGETWO[br]Howwillonefeelwhenhegetsashotofdopamineaccordingto
Allfactoriesandminesare______bygovernmentofficials.A、examinedB、surveyed
Inapleasantandunthreateningway.根据题目中的persuadea“difficult”person定位到末段首句。该句是
Inrecentyearsmuchmoreemphasishasbeenput______developingthestudents’
Ifallgoesaccordingtoplan,thetownwillprepareforanother______ofvisito
Weneedtofindoutwhathisplansareandact_______.A、sensitivelyB、accordingl
[originaltext]M:Goodmorning,Faith.Inlightoftherecenteconomicdownturn,
随机试题
[originaltext]W:I’mlosingmysleep.Ifeeltiredandsleepyallthetime.I’v
A—collectiveactionI—psychologicalsupportB—competitoranalysisJ—performance-
它不像汉白玉那样的细腻,可以刻字雕花,也不像大青石那样的光滑,可以浣纱捶布。它静静地卧在那里,院里的树荫没有庇覆它,花儿也不再在它身边生长。荒草便繁衍出
关于突破缺口,下列说法正确的有()。 Ⅰ.常表现出激烈的价格运动 Ⅱ.
1992年,在澳大利亚昆士兰州的天阁露玛(Tangalooma),人们开始将鱼
组织设计虽然是一项操作性较强的工作,但它是在( )的指导下进行的。A.企业组织
针对不同偏好的投资者,分析师应有不同的投资建议选择。如对于收盎型的投资者,可以
商业银行实施市场风险管理和计提市场风险资本的前提和基础是()。A:正确划分银行账
我国宪法规定,宪法的修改,由全国人民代表大会常务委员会或者()以上的全国人
男性,43岁。腹痛、发热48小时,BP80/60mmHg,神志清楚,面色苍白,四
最新回复
(
0
)