首页
登录
职称英语
A. appeals B. chopping C. effective D. gradually E. hard F.
A. appeals B. chopping C. effective D. gradually E. hard F.
游客
2024-09-08
57
管理
问题
A. appeals B. chopping C. effective D. gradually E. hard
F. incredible G. inevitable H. interest I. matters J. perplexing
K. reforestation L. release M. sharply N. sinks O. trimming
"Forests are the lungs of our land," said Franklin Delano Roosevelt. Twenty years ago, the world’s lungs were diseased. Roughly half of all the planet’s once-luxuriant tropical forests had been felled and the further deterioration of the Earth’s green spaces seemed 【C1】______.
Over time countries trace a "forest transition curve". They start in poverty with the land covered in trees. As they get richer, they fell the forest and the curve drops 【C2】______ until it reaches a low point when people decide to protect whatever they have left. Then the curve rises as 【C3】______ begins. At almost every point along the line, countries are now doing better: deforesters are 【C4】______ down less; reforesters are replanting more.
This 【C5】______ to everyone because of the extraordinary contribution that tropical forests make to reducing carbon emissions. Trees are carbon 【C6】______. If you fell and burn them, you 【C7】______ carbon into the atmosphere. If you let them grow, they store carbon away in their trunks for centuries. Despite decades of destruction, tropical forests are still absorbing about a fifth of emissions from fossil fuels each year.
Encouraging countries to plant trees (or discouraging them from logging)is by far the most 【C8】______ way of reducing greenhouse-gas emissions. If Brazil had kept on felling trees as rapidly as it was cutting them down last year, it would, by 2023, have put an extra 3.2 billion tonnes of carbon dioxide into the atmosphere. As a way of helping the environment, protecting trees is 【C9】______ to beat. It is in everyone’s 【C10】______ to find out which forest policies work—and back them. [br] 【C9】
选项
答案
E
解析
空格前为is,空格后是to beat“战胜”,空格处可填入形容词,构成“主语+be+adj.+不定式”结构。根据关键词a way of helping the environment和beat,以及上文所述树木对减少碳排放的贡献,可知protecting trees是非常有效的保护环境的办法,hard符合此处语义,hard to beat意为“很难与之匹敌”,故选E。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3748519.html
相关试题推荐
classrooms讲座中提到“Assuch,theycanbeusedeffectivelyinclassroomstoprovidet
A、Itiscompetitiveinthemarket.B、Itisrisinggradually.C、Itcouldn’tbelo
Yourwaystosolvethisproblem,______,seemprettyeffective.A、similartoher
Ifwe______inthispractice,graduallywe’lllearnhowtoexpressourselvesin
A.appealsB.choppingC.effectiveD.graduallyE.hardF.
A.appealsB.choppingC.effectiveD.graduallyE.hardF.
A.appealsB.choppingC.effectiveD.graduallyE.hardF.
HowtoBeEffectiveReaders?Whatisreading-amet
HowtoBeEffectiveReaders?Whatisreading-amet
HowtoBeEffectiveReaders?Whatisreading-amet
随机试题
Areyougoodat______thepiano,Tom?A、playingB、playC、toplayA
WhatdoesNancylike?[originaltext]M:Doyoulikeicecream,Nancy?W:Yes,I
SinceearlycolonialtimesAmericanpeoplehaveshownagreatconcernfored
A.1.20m×0.90m B.1.50m×1.20m C.1.80m×1.
患者,女,67岁,戴上颌活动义齿1个多星期,出现上唇牵拉疼痛,右侧时有咬颊黏膜,
全球金融危机严重损害了金融稳定,并殃及实体经济,使世界各国央行意识到传统微观审慎
童某,女性,48岁。5年来目睛及肌肤发黄反复出现,黄色晦暗不泽,肢软乏力,大便溏
假设证券市场禁止卖空交易,如果证券市场上存在着如下所述的三个证券组合A、B和C,
患者,男性,50岁,突然胸痛2小时不缓解,心电图示急性广泛前壁心肌梗死,无特殊病
在对新技术应用方案进行技术分析时,下列属于应该分析的内容是()。A、分析应用方
最新回复
(
0
)