首页
登录
职称英语
Vibrations in the ground are a poorly understood but probably widespread means o
Vibrations in the ground are a poorly understood but probably widespread means o
游客
2024-09-06
58
管理
问题
Vibrations in the ground are a poorly understood but probably widespread means of communication between animals.
It seems【C1】______that these animals could have detected seismic "pre-shocks" that were missed by the sensitive vibration-detecting equipment that clutters the world’s earthquake laboratories. But it is possible. And the fact that many animal species behave【C2】______before other natural events such as storms, and that they have the ability to detect others of their species at distances which the familiar human senses could not manage, is well established. Such observations have led some to suggest that these animals have an extra sense. The best guess is that they can feel and understand【C3】______that are transmitted through the ground.
Almost all the research done into animal signaling has been on sight, hearing and smell, because these are senses that people possess. Humans have no sense organs designed specifically to detect【C4】______vibrations. But, according to researchers who have been meeting in Chicago at a【C5】______of the Society for Integrative and Comparative Biology,【C6】______via vibrations of the ground (a means of communication known as seismic signaling) have been almost entirely 【C7】______. These researchers believe that such signals are far more common than biologists had realized — and that they could explain a lot of otherwise【C8】______ features of animal behavior.
A seismic sense could help to explain certain types of elephant behavior. One is an apparent ability to detect thunderstorms well beyond the range that the sound of a storm can carry. Another is the foot-lifting that many elephants display prior to the arrival of another herd. Rather than【C9】______the horizon with their ears, elephants tend to freeze their posture and raise and lower a single foot. This probably helps them to work out from which direction the vibrations are【C10】______.
A. vibration B. inexplicable C. symposium D. unlikely
E. terrestrial F. studied G. strangely H. over-looked
I. travelling J. interactions K. shakings L. scanning
M. shockingly N. studying O. conference [br] 【C2】
选项
答案
G
解析
strangely,词义辨析题。根据词性,此处应当填入副词,可选范围为“shockingly,strangely”。此处指许多动物在诸如风暴等自然灾害来临前举动异常,shockingly表示“令人震惊地”,侧重于让人感到惊讶;而strangely则表示“奇怪地”,侧重于与平时行为不同。故此处答案为strangely。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3746200.html
相关试题推荐
PASSAGETHREE[br]Whatdoestheword"serendipitous"inPara.8probablymean?
PASSAGETHREE[br]Whatdoes"disappearingundertheradar"probablymeaninPar
culture讲座中提到“Peoplewhogoabroadareprobablyhopingtomakenewfriendsandle
poorly-written讲座中提到“...assignmentsalsohavethepotentialtoconfuseandfrust
______time,they’llprobablyagreewithwhatyouproposenow.A、GivingB、HadC、H
Gamblersareprobablythemost______peopleintheworldandtheywilldoanythi
______time,they’llprobablyagreewithwhatyouproposenow.A、GivingB、HadC、H
Stellaheldhergroundagainstseveralattemptsto______herassecretaryofth
Thenewpoliciesfailedto______thedisabledandarousewidespreaddissatisfac
Itisnot_____muchthelanguageasthebackgroundthatmakesthebookdifficul
随机试题
Thereareagreatmanycareersinwhichtheincreasingemphasisisonspecia
[originaltext]M:Soyoustartedyourowncompany.W:Yeah!Iamalwaysinterest
Knowledge,experienceandpleasurecanbe_______fromgoodreading.A、deprivedB
QuestionsontheOriginsofChristmas1.WhydowecelebrateonDecembe
项目经理部对竣工工程成本核算的目的是()。A.考核项目管理绩效 B.寻求进一
患者,男,50岁,缺失,口腔检查可见:Ⅱ度松动,近中舌侧倾斜,余牙及牙槽嵴正常。
老师说教育专家说的爱的教育都是骗人的,要严厉对待学生,你怎么看?
可出现腹壁紧张,伴有压痛、反跳痛的为A.急性和亚急性肝坏死 B.肝囊肿
下列哪一项变化可以在心电图中看到?A.窦房结去极化 B.心房肌去极化 C.房
甲公司拖欠乙银行贷款2000万元,到期无力清偿,现乙银行欲通过资产管理公司实现债
最新回复
(
0
)