首页
登录
职称英语
A. designs B. energy C. contexts D. generally E. walking F. time G. expo
A. designs B. energy C. contexts D. generally E. walking F. time G. expo
游客
2024-09-06
58
管理
问题
A. designs B. energy C. contexts D. generally E. walking
F. time G. exposing H. access I. returned J. appeal
K. unethical L. incidentally M. misinterpreted N. collapse O. develops
The difference between "writer" and "reporter" or "journalist" isn’t that the journalist reports-she【C1】______ sources, calls people, takes them out to lunch, and【C2】______ acts as an intermediary between her audience and the world of experts. The journalist also writes, of course, but anybody can write. But few can get their calls【C3】______ by key congressmen, top academics, important CEOs. That is the powerful advantage that the journalist has over her audience: She’s got sources and they don’t.
If the transaction between the journalist and the audience is that the journalist has the time, talent, and【C4】______ to clearly communicate the ideas of newsmakers and experts, what then is the transaction between the journalist and those newsmakers and experts? After all, the journalist, and her institution, are profiting, hopefully handsomely, off their contribution to the enterprise. It’s not going too far to say that the whole business would【C5】______without their participation. Journalists without sources are, well, mere writers.
Moreover, those sources are giving up something of value. They’re giving up【C6】______, for one thing. Some fine folks have spent countless hours【C7】______ me through the details of the federal budget. They’re giving up information that, in other【C8】______, people pay them for—consider a CEO who gives paid lectures or a life-long academic at a private college. They are exposing themselves to considerable professional risk, both by telling the journalist things they’re not supposed to share and simply by making themselves vulnerable to being【C9】______ in public.
So how does the journalist compensate these sources? Well, the natural answer in a market economy would be that the sources to get paid. But, in a brilliant maneuver, journalism as a profession has deemed it【C10】______ to pay sources for information. [br] 【C3】
选项
答案
I
解析
空格后的by提示此处需要填入过去分词修饰前面的名词calls。空格所在句的下一句“新闻工作者相对于读者所拥有的强大优势:她能得到新闻来源而她的读者却不行”,由代词“That”可知这一句是对空格所在句的进一步解释说明。由此可知读者并不能像记者那样从议员、学者、CEO那里得到回应,词库中的returned“回复”符合语境。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3745573.html
相关试题推荐
InChina,theSouthgenerallyreceivesmoresunshinethan______theNorth.A、does
A.severeB.generallyC.treatmentD.mistakenE.challengesF.disapproveG.
A.severeB.generallyC.treatmentD.mistakenE.challengesF.disapproveG.
A.severeB.generallyC.treatmentD.mistakenE.challengesF.disapproveG.
A.severeB.generallyC.treatmentD.mistakenE.challengesF.disapproveG.
A.severeB.generallyC.treatmentD.mistakenE.challengesF.disapproveG.
"Thecriticsthoughttheactingwasgenerallypoor.""Ididn’tfind_____."A、itB
Sheisgenerally______asoneofthebestmodernpoets.A、classedB、gradedC、ran
A.designsB.energyC.contextsD.generallyE.walkingF.timeG.expo
A.designsB.energyC.contextsD.generallyE.walkingF.timeG.expo
随机试题
Everysecond,1hectareoftheworld’srainforestisdestroyed.That’sequiv
Whenpeoplecareenoughaboutsomethingtodoitwell,thosewhodoitbest
[audioFiles]audio_eusm_j13_001(20082)[/audioFiles]A、Takeabreak.B、Gotowork.
Itseemstomethattoday’sprime-timeleaderneedsatop-5listthatclearl
NovaScotiaOutdoorsTheGreatOutdoorsNovaSc
Honduranauthorities【D1】______totheprotectionofchildrenandadolescents
[originaltext]Inordertodiagnoseandtreatabnormalbehavior,wehavetos
A公司普通般刚刚支付了每股2元的红利,胶票价格当前为100元每股,可持续增长率为
导游人员要提高自己的口头语言表达技巧,必须在“达意”和“舒服”上下功夫。( )
我国新课改中,课程结构综合性改革的具体要求是()A.加强学科的综合性 B.设
最新回复
(
0
)