首页
登录
职称英语
A. supplemented B. direct C. expectation D. latter E. predominantly F. o
A. supplemented B. direct C. expectation D. latter E. predominantly F. o
游客
2024-09-02
54
管理
问题
A. supplemented B. direct C. expectation D. latter E. predominantly
F. outbreak G. later H. sharply I. abundance J. again
K. shortage L. outset M. drop N. licensing O. formulate
In the United States, the first day nursery, was opened in 1854. Nurseries were established in various areas during the【C1】______ half of the 19th century; most of them were charitable. Both in Europe and in the U.S., the day nursery movement received great impetus during the First World War, when【C2】______ of manpower caused the industrial employment of unprecedented numbers of women. In some European countries nurseries were established even in munitions plants, under 【C3】______ government sponsorship. Although the number of nurseries in the U.S. also rose【C4】______, this rise was accomplished without government aid of any kind. During the years following the First World War, however, federal State and local governments gradually began to exercise a measure of control over the day nurseries, chiefly by【C5】______ them and by inspecting and regulating the conditions within the nurseries.
The【C6】______ of the Second World War was quickly followed by an increase in the number of day nurseries in almost all countries, as women were【C7】______ called up on to replace men in the factories. On this occasion the U.S. government immediately came to the support of the nursery schools, allocating $6,000,000 in July, 1942, for a nursery school program for the children of working mothers. Many States and local communities【C8】______ this Federal aid. By the end of the war, in August, 1945, more than 100,000 children were being cared for in daycare centers receiving Federal subsidies. Soon afterward, the Federal government drastically cut down its expenditures for this purpose and later abolished them, causing a sharp【C9】______ in the number of nursery schools in operation. However, the【C10】______ that most employed mothers would leave their jobs at the end of the war was only partly fulfilled. [br] 【C1】
选项
答案
D
解析
空格应填入形容词修饰half。首句提到,第一家日托开办于1854年,因此各地的日托所应建于1854年之后。词库形容词中的latter可表示“后一半的”,此处表示“19世纪下半叶”,故选D。干扰项later“更迟的”是形近干扰,不跟half连用,可排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3741027.html
相关试题推荐
Thedirectobjectin"Thecoachtaughthisapprenticessomesafetyknowledgebef
Targetyesterday【C1】______WallStreetexpectationswhenit【C2】______a21.1perce
Targetyesterday【C1】______WallStreetexpectationswhenit【C2】______a21.1perce
Targetyesterday【C1】______WallStreetexpectationswhenit【C2】______a21.1perce
Targetyesterday【C1】______WallStreetexpectationswhenit【C2】______a21.1perce
Targetyesterday【C1】______WallStreetexpectationswhenit【C2】______a21.1perce
[A]befriend[B]directly[C]drives[D]slide[E]various[F]enormous[G]dumb[H]p
[A]befriend[B]directly[C]drives[D]slide[E]various[F]enormous[G]dumb[H]p
[A]befriend[B]directly[C]drives[D]slide[E]various[F]enormous[G]dumb[H]p
[A]befriend[B]directly[C]drives[D]slide[E]various[F]enormous[G]dumb[H]p
随机试题
Whichofthefollowingistheworld’ssmallestcontinent?A、Asia.B、Australia.C、
()折扣()市场状况[br]()市场风险()国外市场R/O
Babieswhoarebreast-fedmaybemorelikelytobesuccessfulinlife,anew
[originaltext]W:CanIhelpyou?M:Yes,I’mlookingforabookonthepresiden
AnofficetoweronMillerStreetinManchesteriscompletelycoveredinsolar
在图示的固定坐标系Oxyz中,长方体作平移(或称平动)。长方体的自由度数为:A.
甲证券公司违反规定动用客户的交易结算资金。下列对甲证券公司的处罚中,正确的是(
根据《测绘技术总结编写规定》,下列内容中,属于上交和归档的测绘成果及其资料清单内
某新产妇,孕1产1,因近日宝宝吐奶来院就诊,护士在讲解小儿消化系统特点时,下列说
()可以用于企业人力资源供给预测。A:定员定额法 B:灰色预测模型 C:岗位
最新回复
(
0
)