首页
登录
职称英语
Inundated by more information than we can possibly hold in our heads, we’re
Inundated by more information than we can possibly hold in our heads, we’re
游客
2024-08-25
56
管理
问题
Inundated by more information than we can possibly hold in our heads, we’re increasingly handing off the job of remembering to search engines and smart phones. Google is even reportedly working on eyeglasses that could one day recognize faces and supply details about whoever you’re looking at. But new research shows that outsourcing our memory — and expecting that information will be continually and instantaneously available — is changing our cognitive habits.
According to the passage, "cognitive habits, refers to________.
选项
A、how we deal with information
B、functions of human memory
C、the amount of information
D、the availability of information
答案
A
解析
词汇题。第一段最后一句提到:But new research shows that outsourcing our memory—and expecting that information will be continually and instantaneously available—is changing our cognitive habits. 即新的研究显示将我们的记忆外包并希望立刻不断地获得可用的信息——正在改变我们的认知。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3735245.html
相关试题推荐
Inundatedbymoreinformationthanwecanpossiblyholdinourheads,we’re
(1)Inundatedbymoreinformationthanwecanpossiblyholdinourheads,we
PASSAGETWO[br]Whatisthemainpointofthispassage?Universalinformationsu
I’llnotifyyouassoonasIhaveanyfurtherinformation.Theunderlinedpartm
(1)TherearetwobigproblemswithAmerica’snewsandinformationlandscape
(1)TherearetwobigproblemswithAmerica’snewsandinformationlandscape
[originaltext]InformationAgeAsth
PassageSix[br]Whatdothecompanies’effortstokeeppersonalinformationpri
Studytheinformationinthetablecomparingtwocities,whichbothhavegoodun
TechnologyWhenfacedwithsomenewandpossibly
随机试题
Hehas________thearmyfortenyearsandisnowanofficer.A、goneintoB、joine
INTEGRITY:A、profligacyB、incompletenessC、inadequacyD、inferiorityE、conflictB
ReligionsoftheEastAfewyearsagomanywell-knownpeop
Atnotime______intheexam.A、MathawillcheatB、willcheatMathaC、willMathac
Arangeofnewcommutingbikesarepromisingtomakeeverydaytravelbybicy
[img]2022m10s/ct_ve01203002j_egreqjs_0180_202211[/img]Inthesumabove,ifXan
CelebritiesastheProducts’Spokespeople1.明星代言现象很普遍2.明星代言广告存在一些问题Advertis
作基础降压药宜选:A.氢氯噻嗪 B.呋塞米 C.氨苯蝶啶 D.螺内酯 E
不属于高中美术模块教学设计需明确的一项是( )。A.明确模块教学目标与教学内容
患者的记忆障碍表现属于虚构的是 A.不能部分或全部再现以往的经历 B.对以往
最新回复
(
0
)