首页
登录
职称英语
In recent years many countries of the world have been faced with the problem
In recent years many countries of the world have been faced with the problem
游客
2024-08-19
52
管理
问题
In recent years many countries of the world have been faced with the problem of how to make their workers more【21】. Some experts【22】the answer is to make jobs more varied. But do more varied jobs lead to greater productivity? There is【23】to suggest that while variety certainly makes the worker’s life more enjoyable, it does not【24】make it harder. As far as increasing productivity is【25】, variety is not an important factor.
Other experts feel that giving the worker freedom to do his job in his own way is important and there is no【26】that this is true. The problem is that this kind of freedom cannot easily be given in the modem factory with its complicated【27】which must be used in a fixed way.
To what extent does more money lead to greater productivity? The workers themselves certainly think this is important. But【28】they want more money only because the work they do is so boring. Money just lets them enjoy their spare time more. A similar【29】may explain demands for shorter hours. Perhaps if we【30】in making their jobs more interesting, neither more money, nor shorter working hours will be so important to them. [br]
In recent years many countries of the world have been faced with the problem of how to make their workers more (21) productive. Some experts (22) claim the answer is to make jobs more varied. But do more varied jobs lead to greater productivity? There is (23) evidence to suggest that while variety certainly makes the worker’s life more enjoyable, it does not (24) actually make it harder. As far as increasing productivity is (25) concerned, variety is not an important factor.
Other experts feel that giving the worker freedom to do his job in his own way is important and there is no (26) doubt that this is true. The problem is that this kind of freedom cannot easily be given in the modem factory with its complicated (27) machinery which must be used in a fixed way.
To what extent does more money lead to greater productivity? The workers themselves certainly think this is important. But (28) perhaps they want more money only because the work they do is so boring. Money just lets them enjoy their spare time more. A similar (29) argument may explain demands for shorter hours. Perhaps if we (30) succeed in making their jobs more interesting, neither more money, nor shorter working hours will be so important to them.
选项
答案
situation
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3726247.html
相关试题推荐
The______withyouisthatyouare______complaining.A、trouble;alwaysB、problem;
Newpeaceproposals______attherecentMiddleEastconference.A、havepresentedB
Usingrecentdevelopmentsinscienceandtechnology,mancanmakevariousflower
JobSearch.comJobsforstudents,recentgraduatesandpeoplelookingforadven
JobSearch.comJobsforstudents,recentgraduatesandpeoplelookingforadven
Recently,IsawaheadingforanInternetarticlethatread,"IfonlyI’db
Recently,IsawaheadingforanInternetarticlethatread,"IfonlyI’db
Recently,IsawaheadingforanInternetarticlethatread,"IfonlyI’db
Imagine,JohnLennon’smostfamoussong,wasrecentlyvoted"Britain’sfav
Imagine,JohnLennon’smostfamoussong,wasrecentlyvoted"Britain’sfav
随机试题
PassageOne(1)LakeTrummeninsouthernSwedenusedtobeapolluted,
Ride-hailingserviceUbersufferedanewblowWednesdayastheEuropeanUnion
Globalwarmingmayormaynotbethegreatenvironmentalcrisisofthe21st
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
患者,男性,42岁。右季肋区隐痛,纳差3个月,间有低热,消瘦约3kg。体检:肝肋
具有生津止渴功效的药物是A.赤芍 B.牡丹皮 C.紫草 D.生地黄 E.
(2021年真题)关于非公开募集基金的托管,以下表述正确的是()。A.担任
下列关于托收的说法错误的是()。A、托收又称中介托收B、托收是委托收款的简称
断面有点状维管束排列成2~4轮同心环的饮片是A.防己 B.柴胡 C.龙胆
上海某进出口公司从美国进口应征消费税货物一批,货物以离岸价格成交,成交价折合人民
最新回复
(
0
)