首页
登录
职称英语
By whom has Michael Morales been spared the second time in twenty-four hours? [b
By whom has Michael Morales been spared the second time in twenty-four hours? [b
游客
2024-08-16
52
管理
问题
By whom has Michael Morales been spared the second time in twenty-four hours? [br]
It is the second time in twenty-four hours that the condemned man, Michael Morales, has been spared, not by the actions of the courts or by the governor, but by doctors. Morales, convicted of killing a seventeen-year-old girl twenty-five years ago, had been due to be executed by lethal injection on Monday night.
German Chancellor Angela Merkel is in the Middle East for talks with Israeli and Palestinian leaders. She is expected to urge them to restart peace talks. Ms. Merkel met on Sunday with Israeli Prime Minister Ehud Olmert. She told him that there is a chance right now to move the peace process forward. She met separately with Palestinian President Mahmoud Abbas. Ms. Merkel also welcomed the Arab League’s decision to relaunch a land-for-peace proposal from 2002. The German leader is also expected to visit Lebanon.
选项
A、Israel
B、Lebanon
C、Palestine
答案
B
解析
新闻最后提到默克尔有望访问Lebanon。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3722318.html
相关试题推荐
PassageOne[br]Whatdoes"it"inthesecondsentenceofthelastparagraphref
Aftersecondthought,she______abettersolution.A、cameupwithB、addeduptoC、
Aftersecondthought,she______abettersolution.A、cameupwithB、addeduptoC、
Whichpatterncompletesthesecondpairinthesamewayasthefirstpair?______
TheScottishgovernmenthasannouncedplanstocallforasecondindependencere
Compulsoryeducation______from5to16yearsold.About90%ofthesecondarysch
Itisnecessaryforustolearn______secondlanguage______ourmothertongue.A、th
Findtheletterwhichwillendthefirstwordandstartthesecondword.Exampl
—WillMichaeleventuallybeputontrial?—Not______hisoldageandpoorhealth
Studentsfromwhichuniversityarethesecondmostemployableintheworld?[ori
随机试题
DuringthefirstyearthatMr.WordsworthandIwereneighbours,ourconvers
WhatdoesDramadonprevent?____________________.[br]Whatarethesymptomsof
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefede
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfroma
Internetuseappearstocauseadropinpsychologicalhealth,accordingtor
下列工程项且中,属于Ⅱ级复杂程度的建筑是:()A.高度大于50m的公共建筑工
能够分解葡萄糖的微生物,在好氧条件下,分解葡萄糖的最终产物为( )。A.乙醇
防止砂土产生液化的方法,最重要的是()。A.改良土质 B.增加土体的密实
下列各项中,可以计算出确切结果的是( )。 Ⅰ.期末年金终值 Ⅱ.期初年金
Bothleadersoftwosidesagreedtosett
最新回复
(
0
)