首页
登录
职称英语
Knowing that Mrs. Mallard was afflicted with a heart trouble, great care was
Knowing that Mrs. Mallard was afflicted with a heart trouble, great care was
游客
2024-08-14
60
管理
问题
Knowing that Mrs. Mallard was afflicted with a heart trouble, great care was taken to break to her as gently as possible the news of her husband’s death.
She did not hear the story as many women have heard the same, with a paralyzed inability to accept its significance. She wept at once, with sudden, wild abandonment, in her sister’s arms. When the storm of grief had passed she went away to her room alone. She refused to have anyone follow her.
There stood, facing the open window, a comfortable, roomy armchair. Into this she sank, pressed down by a physical exhaustion that filled her body and seemed to reach into her soul.
She sat with her head thrown back upon the cushion of the chair, quite motionless, except when a sob came up into her throat and shook her, as a child who has cried itself to sleep continues to sob in its dreams.
She was young, with a fair, calm face, whose lines indicated repression and even a certain strength. But now there was a dull stare in her eyes, whose gaze was fixed away off in the distance on a patch of blue sky. It was not a glance of reflection, but rather indicated a suspension of intelligent thought.
There was something coming to her and she was waiting for it, fearfully. What was it? She did not know: it was too subtle and elusive to name. But she felt it, creeping out of the sky, reaching toward her through the wounds, the scents, the color that filled the air.
Now her bosom rose and fell with excitement. She was beginning to recognize this thing that was approaching to possess her, and she was struggling to beat it back with her will, as powerless as her two white slender hands would have been.
When she abandoned herself a little whispered word escaped her slightly parted lips. She said it over and over under her breath, " free, free, free! " The empty stare and the look of terror that had followed it went from her eyes. They stayed sharp and bright. Her pulses beat fast, and the coursing blood warmed and relaxed every inch of her body.
She did not stop to ask if it were or were not a monstrous joy that held her. A clear and exalted perception enabled her to dismiss the suggestion as of little importance.
She knew that she would weep again when she saw the kind, tender hands folded in death: the face that had never looked except with love upon her, fixed and gray and dead. But she saw beyond that bitter moment a long procession of years to come that would belong to her absolutely. And she opened and spread her arms out to them in welcome. [br] Mrs. Mallard’s dull stare indicated a______of deep thinking rather than a sign of contemplation.
选项
答案
suspension
解析
(文章第五段中it was not a glance of reflection,but rather indicated a suspension of intelli—gent thought。)
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3719957.html
相关试题推荐
TheRedCrosshasbeenhelpingduringtimesoftroublefornearly160years.
TheRedCrosshasbeenhelpingduringtimesoftroublefornearly160years.
Notkeenonreading?Doyouhavetroublefindinganovelthatarousesyouri
Notkeenonreading?Doyouhavetroublefindinganovelthatarousesyouri
Notkeenonreading?Doyouhavetroublefindinganovelthatarousesyouri
KnowingthatMrs.Mallardwasafflictedwithahearttrouble,greatcarewas
KnowingthatMrs.Mallardwasafflictedwithahearttrouble,greatcarewas
KnowingthatMrs.Mallardwasafflictedwithahearttrouble,greatcarewas
KnowingthatMrs.Mallardwasafflictedwithahearttrouble,greatcarewas
KnowingthatMrs.Mallardwasafflictedwithahearttrouble,greatcarewas
随机试题
AccordingtoRichard,whatwastheconceptofhealthbeforethe1940s?[br][or
Owningamobilephonedefinitelymakeslifemoreconvenient,butyou’dbetterlim
某省拟建一条高速公路,业主与B监理公司签定了监理合同。总监理工程师要求监理人在进
下列说法正确是()。 A.加速度恒定不变时,物体运动方向也不变 B.
腹部肿块,痛无定处,时聚时散者称为()A.痞满 B.癥积 C.瘕聚
荷马史诗中一些看似不起眼的细节,却意外透露出希腊人的科学知识,在《奥德赛》卷四开
期货交易所应以适当方式向社会公共发布的信息包括( )。A.持仓量和成交量排名情况
根据刑事诉讼法的规定,下列有关回避决定的表述中哪些是正确的? A.公安机关侦查
某市食品药品监督管理局接到举报,反映该市甲兽药店销售人用药品。市局调查发现甲兽药
不影响患者行为的因素是A.病人的经济状况 B.病人的人口统计学特点 C.医患
最新回复
(
0
)