首页
登录
职称英语
Americans enjoy many activities.When they are at home they enjoy reading
Americans enjoy many activities.When they are at home they enjoy reading
游客
2024-08-14
67
管理
问题
Americans enjoy many activities.When they are at home they enjoy reading, watching television, creating art objects, playing computer games and so on.The most popular activity, however, is done outside.For the past 15 years, gardening has been the most popular outdoor activity in America.A new study says more than 78 million Americans are gardeners.This is more than 40 percent of the grown up population.And during the growing season an average gardener spends 3 or 4 hours a week working in the garden digging, cutting, planting and watering.They also spend a lot of money on their gardens.
Most Americans grow more than flowers in their gardens.They grow fruits, vegetables, herbs and even food crops.
Not everyone in the United States owns land for a garden.Yet gardening is a popular activity for them, too.They may also grow flowers in containers on a balcony high above the street or grow herbs in little boxes in a window.They may also join a community garden.Usually, the local government owns the land where the community garden is planted.It could be next to apartment buildings or in a park.The land is divided into small gardens.In this way, more people get the chance to grow things, even if they do not own land of their own.
Why are more and more Americans becoming fond of gardening? Most people do it for fun.Gardening makes their home more beautiful and makes them feel closer to nature.Gardening is also a good way to get exercise and working outside in the fresh air and sunshine can reduce stress.To some people, gardening is a spiritual activity.You plant seeds in the ground and water them.They grow into flowers and most of them die in autumn.But some will come back again the next spring, and every year after that.
[br]
选项
答案
closer to nature
解析
由“For fun”可以定位至文章第四段。由“making home more beautiful”可定位至文中第四段第三句“Gardening makes their home more beautiful and makes them feel closer to nature.”即“种植可以使他们的房屋更加漂亮并使他们感到与自然更加亲近。”因此本空填closer to nature。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3718804.html
相关试题推荐
Measureshavebeentakentopreventtheepidemicfromspreadingquickly.已经采取了措施来
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheir
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheir
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheir
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheir
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheir
Americansenjoymanyactivities.Whentheyareathometheyenjoyreading
Americansenjoymanyactivities.Whentheyareathometheyenjoyreading
Duringthereadinglesson,theteacheraskedstudentstoreadafewfrom______
Effectivereadingrequiresnotonly"readingbetweenthelines,"butalso"w
随机试题
Sociologistsusethetermpowertorefertothecapacityofpeopleorgroups
He______awell-wishedbutunsuccessfulcampaigntoeaseEast-Westtensionscal
(她下班就去了超市)______,asherhusbandhadaskedhertodo.Shemadeherwaytothesu
Learningdoesnothappenpassively.Itisanactivitywhichapersondoes.Iti
A英国文化。询问哪个景点不在伦敦,BrooklynBridge是美国纽约市的著名建筑。
[originaltext]W:Ican’tseemtotunethestationIwant.Funny,Ifoundityes
标准腰椎前后正位片,错误的是A.照片包括胸12至骶2椎骨 B.椎体序列于照片正
患者,女性,40岁,既往有溃疡病史,近2周来常感上腹部不适,4小时前突发上腹部剧
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
美国经济学家在20世纪末提出了“胜者全得”的理论,即一个企业在高技术领域领先一步
最新回复
(
0
)