首页
登录
职称英语
At least 600, 000 jobs could disappear in the UK this year, according to a rep
At least 600, 000 jobs could disappear in the UK this year, according to a rep
游客
2024-08-14
65
管理
问题
At least 600, 000 jobs could disappear in the UK this year, according to a report by a personnel managers’ professional body.The Chartered Institute of Personnel and Development says even those who escape redundancy will face pay freezes.It says that while total unemployment will not hit three million, the time between New Year and Easter will be the worst for job losses since 1991.According to official statistics, there were 1.86 million people out of work in the UK in October, 2008.This figure was the highest since 1997, taking the overall unemployment rate to 6 percent.David Frost of the British Chamber of Commerce says, "It is the worst year.Companies are in survival mode."
According to the passage, which year will be the worst for job losses in the UK?
选项
答案
2009
解析
题目意思:根据文章,英国失业情况最严重的是哪一年? 根据题干“worst, job losses, in the UK”可定位至该段第三句和第四句“It says that while total unemployment will not hit three million, the time between New Year and Easter will be the worst for job losses since 1991.According to oficial statistics, there were 1.86 million people out of work in the UK in October, 2008.”即报告说,虽然总失业率不会达到300万,但从新年到复活节这段时间将是1991年以来失业率最严重的时期。据官方统计,2008年10月,英国有186万人失业。意思是最严重的是“2008年后的新年到复活节”,复活节在每年春分日,约在3月22至4月25之间,故答案为“2009”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3718773.html
相关试题推荐
Atleast600,000jobscoulddisappearintheUKthisyear,accordingtoarep
Whathascausedtheclimateemergencyaccordingtothereport?[originaltext]Mor
Whatdidn’tthediverstaketoformtheunderwaterorchestraaccordingtothene
Howcoulduniversitiesdealwithfutureproblemsaccordingtoexperts?[original
WhatistheNumeracyWeekaccordingtotheconversation?[br][originaltext]W:G
WhatistheNumeracyWeekaccordingtotheconversation?[br][originaltext]W:G
WhatistheNumeracyWeekaccordingtotheconversation?[originaltext]W:Goodmo
Accordingtothetheoryofsemantictriangle.AWordisnotdirectlyrelatedto
Accordingtousageandconventionswhichareatlastbeingquestionedbutha
Accordingtousageandconventionswhichareatlastbeingquestionedbutha
随机试题
TheformerchiefexecutiveofficerofComputerAssociateswasindictedbyafede
Behindthebrewingwaroverprotectingpatients’recordsinanageofHMOsand
Hehadgonetothereceptiondesk,______tocheckout.A、presumablyB、preliminaril
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40ye
Weoftenpassonlittlebitsofinformationtoourchildren,notknowingif
下列关于导游在和司机合作的说法中,错误的是()A.线路变化了应及时告诉司机 B
对贷款环境的区域风险进行评估时,考虑的内容包括( )。A.区域自然条件 B.
( )适用高层的宾馆、商务楼、综合楼等建筑使用。 A、控制中心报警系统
如果某国货币汇率上升,即对外升值,一般会导致( )。A、本国进口增加 B、本国
女,29岁。尿频尿急尿痛2年余,有终末血尿。尿检:脓细胞(+++),红细胞(++
最新回复
(
0
)