首页
登录
职称英语
Some see IQ tests as an assessment of an individual’ s problem-solving
Some see IQ tests as an assessment of an individual’ s problem-solving
游客
2024-08-13
58
管理
问题
Some see IQ tests as an assessment of an individual’ s problem-solving skills, rather than general intelligence.For example, an individual may have high analytical intelligence that is genetic.This widely held view promoted many prejudiced ideas.Since the IQ test was created from the point of view of Europeans, people of other races scored comparatively lower.
Research suggests that intelligence depends on culture and class.Tests given by the U.S.military showed that blacks scored lower than whites.The difference in scores was attributed to class and education levels, not genetic factors.Black children adopted into wealthier families scored significantly higher than low-income blacks.Studies have shown that children who grow in a positive learning environment score higher on the IQ tests.Having good nutrition can also affect the scores.
Some studies suggest that the tests aren’t necessarily a flawless benchmark, arguing that it________only a person’s problem-solving skills.
选项
答案
assesses
解析
根据题目定位 至该段落开头“Some see IQ test as an assessment of an individual’s problem-solving skills, rather than general intelligence”即一些人认为智商测试作为一个人解决问题的能力的评估,而不是整体智力。空格处要填assessment的动词形式,另外主语是it,谓语动词要用单数形式,故本空填assesses。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3718602.html
相关试题推荐
Americansareproudoftheirvarietyandindividuality,yettheyloveandre
Americansareproudoftheirvarietyandindividuality,yettheyloveandre
Americansareproudoftheirvarietyandindividuality,yettheyloveandre
Americansareproudoftheirvarietyandindividuality,yettheyloveandre
Humanaresocialanimals.Theydependongroupsforsurvival.Anindividual
Humanaresocialanimals.Theydependongroupsforsurvival.Anindividual
Humanaresocialanimals.Theydependongroupsforsurvival.Anindividual
Whathappenswhenonestudenthurtsanother’sindividualrights?Standardsa
Whathappenswhenonestudenthurtsanother’sindividualrights?Standardsa
Whathappenswhenonestudenthurtsanother’sindividualrights?Standardsa
随机试题
Utopiaistheworkof______A、SpenserB、DonneC、BlakeD、MoreD
ReadthetextbelowandanswerQuestions28-40.TheBirdmenWillpeoplefinally
[originaltext]W:Comein,please.M:Goodafternoon,Mrs.Smith.W:Goodaftern
Iwanttowriteanarticlethatwillattractpublicattentiontothemoralandl
It’sindicatedinthepassagethatsomethingimportantshouldbeknownforus__
阅读~高中语文教师讲授必修(3)《老人与海》的课后教学反思(节选),按要求答题。
右边四个图形中,只有一个是由左边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
关于宫内节育器放置时间,下列说法错误的是( )。A.剖宫产术后半年 B.人工
右边四个图形中,只有一个是由左边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
下列选项中,期货公司不能基于客户委托从事的营利性活动有()。A.为客户设计
最新回复
(
0
)