首页
登录
职称英语
What’s the main finding of the research? [originaltext]From artificial lights to
What’s the main finding of the research? [originaltext]From artificial lights to
游客
2024-08-13
64
管理
问题
What’s the main finding of the research?
From artificial lights to late-night TV and now our smartphones, modern life is often blamed for ruining our sleep.But this study suggests our ancestors didn’t get any more sleep than we do.The researchers monitored traditional societies in Namibia, Tanzania and Bolivia, where people live like ancient hunter-gatherers once did.They found they slept on average six and a half hours a night.Surprisingly, natural light didn’t have as big an influence as was thought.Most people fell asleep hours after sunset.
选项
A、Our ancestors got much more sleep than we do now.
B、Modern life with smartphones and TV is not healthy.
C、Ancient hunter-gatherers fell asleep right alter the sunset.
D、It is normal to sleep on average six and a half hours a night.
答案
D
解析
根据新闻定位句可知,研究表明我们的祖先的睡眠时间并不比我们多,他们平均每晚睡6.5小时。也就是说,一晚上平均睡眠6.5小时是正常的时长。故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3718236.html
相关试题推荐
Howwillthemangototheskislopesafterhisairjourney?[br][originaltext
Howwillthemangototheskislopesafterhisairjourney?[br][originaltext
Howwillthemangototheskislopesafterhisairjourney?[originaltext]W:Th
Howmanypeoplediedunderthelamivudinedrugtreatment?[br][originaltext]A
Howmanypeoplediedunderthelamivudinedrugtreatment?[br][originaltext]A
WhatdoesAlansayabestboyis?[br][originaltext]W:Isupposethefirstque
WhatdoesAlansayabestboyis?[br][originaltext]W:Isupposethefirstque
WhatdoesAlansayabestboyis?[br][originaltext]W:Isupposethefirstque
Whereisthewoman?[br][originaltext]W:Ihaveapaininmylowerback.Itre
Whereisthewoman?[br][originaltext]W:Ihaveapaininmylowerback.Itre
随机试题
LastyearatthistimeJessicaAndersonwasworkinginChicago,oneofthecol
Thelinkbetweenhealthandincomeseemsprettyuncontroversial.【C1】______al
Pollutionhasbecomeaseriousprobleminalmostallthebigcitiesofthew
Outofallthestudentswhoenrollinamassiveopenonlinecourse(MOOC),o
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
剔除资本结构影响的估值方法有()。 ①市盈率倍数法 ②企业价值/息税前利润
下列有关肾损伤的描述,错误的是A:尿常规可见多量红细胞 B:有活动性出血时,血
(2019年真题)社会工作者小王负责“校园综合干预计划”项目,通过“心理故事视频
有一名枕骨大孔疝病人,其诊断要点是A.昏迷、患侧瞳孔散大,对侧肢体偏瘫 B.四
男,42岁,双下肢挤压伤,神志尚清楚,表情淡漠,明显口渴,面色苍白,皮肤湿冷,脉
最新回复
(
0
)