首页
登录
职称英语
What’s the aim of the message published in newspapers? [originaltext]The pandemi
What’s the aim of the message published in newspapers? [originaltext]The pandemi
游客
2024-08-13
67
管理
问题
What’s the aim of the message published in newspapers?
The pandemic hasn’t yet peaked in the UK,but many shoppers have been stocking up on essentials such as toilet paper, hand wash and long-life foods.Some stores have imposed purchase limits on in-demand goods.Online delivery services have been running at full capacity.The message published in newspapers today and tomorrow is signed by many brands.It says they’re doing everything possible to ensure shelves are stocked, but points out that buying more than is needed can sometimes mean that others will be left without.It also seeks to reassure the public there is enough for everyone if we all work together.
选项
A、To introduce shoppers to their newly-opened online shops.
B、To advertise their various in-demand goods and services.
C、To persuade shoppers not to purchase mare than they need.
D、To inform shoppers that they can order what they need anytime.
答案
C
解析
根据新闻定位句可知,许多品牌正在尽一切可能确保货架上的商品充足,但同时也指出,购买超过需求的商品有时可能意味着其他商品会缺货。因此,信息发布的目的是劝说购物者不要购买超出他们需要的东西。故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3718234.html
相关试题推荐
[img]2014m3x/ct_eyyjscm_eyyjscd_0125_201312[/img][br]【D7】[originaltext]Mo
[img]2014m3x/ct_eyyjscm_eyyjscd_0125_201312[/img][br]【D5】[originaltext]Mo
[img]2014m3x/ct_eyyjscm_eyyjscd_0125_201312[/img][br]【D3】[originaltext]Mo
[img]2014m3x/ct_eyyjscm_eyyjscd_0125_201312[/img][br]【D1】[originaltext]Mo
HowdoestheBritishQueenfeelabouttheInternet?[br][originaltext]Itmight
WhichairlinewasJackycomplainingabout?[br][originaltext]Bessy:Hi,Jacky!
WhichairlinewasJackycomplainingabout?[br][originaltext]Bessy:Hi,Jacky!
WhichairlinewasJackycomplainingabout?[br][originaltext]Bessy:Hi,Jacky!
WhichairlinewasJackycomplainingabout?[originaltext]Bessy:Hi,Jacky!What
Whatdoesthemanmean?[br][originaltext]W:Doyouwantmetoexplainthosep
随机试题
[originaltext]Interviewer:Wouldyoupleasedescribeyourfeelingstowardscrim
某年10月份,保险公司甲与再保险公司乙签订一溢额再保险合同,根据合同规定,甲公司
关于于下型室间隔缺损的二维超声表现,下列描述正确的是A.右心房扩大 B.肺动脉
根据融资租赁法律制度,下列金融租赁公司的业务中,属于其特殊业务的是( )。A、同
A.清金制木 B.补火生土 C.培土生金 D.扶土御木 E.滋水涵木一贯
崩漏概述
血清蛋白电泳发现清蛋白下降,a2-球蛋白和β-球蛋白增高,γ-球蛋白不变,应考虑
患者女性,68岁。跌倒后造成左股骨颈骨折,行走困难,被收入院。该患者此时患肢的表
具备告警功能的()电抗器,温度高时应能发出“超温”告警信号。(A)空心(
根据《危险性较大的分部分项工程安全管理办法》规定,起重吊装工程中属于超过一定规模
最新回复
(
0
)