首页
登录
职称英语
Technology changes the way people live. This article is about using thought
Technology changes the way people live. This article is about using thought
游客
2024-08-10
62
管理
问题
Technology changes the way people live. This article is about using thought to control machines. Brain-computer interfaces may change what it means to be human.
【B1】______ For William Kochevar, the term is justified. Mr Kochevar is paralysed below the shoulders after a cycling accident, yet has managed to feed himself by his own hand. This remarkable feat is partly thanks to electrodes, implanted in his right arm, which stimulate muscles. But the real magic lies higher up. Mr Kochevar can control his arm using the power of thought. His intention to move is reflected in neural activity in his motor cortex: these signals are detected by implants in his brain and processed into commands to activate the electrodes in his arms.
【B2】______. But brain-computer interfaces (BCIs)like the BrainGate system used by Mr Kochevar provide evidence that mind-control can work. Researchers are able to tell what words and images people have heard and seen from neural activity alone. Information can also be encoded and used to stimulate the brain. Over 300,000 people have cochlear implants, which help them to hear by converting sound into electrical signals and sending them into the brain. Scientists have "injected" data into monkeys, heads, instructing them to perform actions via electrical pulses.
【B3】______. Both America’s armed forces and Silicon Valley are starting to focus on the brain. Facebook dreams of thought -to-text typing. Kernel, a startup, has $100m to spend on neu-rotechnology. Elon Musk has formed a firm called Neuralink: he thinks that, if humanity is to survive the advent of artificial intelligence, it needs an upgrade. Entrepreneurs envisage a world in which people can communicate telepathically, with each other and with machines, or acquire superhuman abilities, such as hearing at very high frequencies.
【B4】______. But well before then, BCIs could open the door to remarkable new applications. Imagine stimulating the visual cortex to help the blind, forging new neural connections in stroke victims or monitoring the brain for signs of depression. By turning the firing of neurons into a resource to be harnessed, BCIs may change the idea of what it means to be human.
【B5】______. The brain is still a foreign country. Scientists know little about how exactly it works, especially when it comes to complex functions like memory formation. Research is more advanced in animals, but experiments on humans are hard. Yet, even today, some parts of the brain, like the motor cortex, are better understood. Nor is complete knowledge always needed. Machine learning can recognize patterns of neural activity, the brain itself gets the hang of controlling BCIS with extraordinary ease. And neurotechnology will reveal more of the brain’s secrets.
Questions 61 to 65
Choose from the sentences A—G the one which best fits each gap of 61—65. There are two extra sentences which you do not need to use.
A. As our Technology Quarterly in this issue explains, the pace of research into BCIs and the scale of its ambition are increasing.
B. The degree of drought is largely a function of temperature and drainage.
C. Technologies are often billed as transformative.
D. These powers, if they ever materialize, are decades away.
E. Nintendo is promising there will be 5 to 10 games available for the machine initially.
F. Clear the technological barrier, and another one looms.
G. An ability to decode thought in this way may sound like science fiction. [br] 【B1】
选项
答案
C
解析
前段提到,本篇文章是介绍用大脑来控制机器,人脑与电脑交互这项科技可能会对人类产生重大影响。然后第二段便举出了应用的例子,C选项的内容“科技常常被标榜为变革。”承接了上文,又呼应了下文大脑控制机器如何“变革”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3713317.html
相关试题推荐
Technologychangesthewaypeoplelive.Thisarticleisaboutusingthought
Cricket,althoughlovedbymillionsofpeople,isnotoneoftheeasiestspo
Cricket,althoughlovedbymillionsofpeople,isnotoneoftheeasiestspo
Cricket,althoughlovedbymillionsofpeople,isnotoneoftheeasiestspo
Cricket,althoughlovedbymillionsofpeople,isnotoneoftheeasiestspo
Cricket,althoughlovedbymillionsofpeople,isnotoneoftheeasiestspo
Cricket,althoughlovedbymillionsofpeople,isnotoneoftheeasiestspo
Cricket,althoughlovedbymillionsofpeople,isnotoneoftheeasiestspo
Cricket,althoughlovedbymillionsofpeople,isnotoneoftheeasiestspo
Cricket,althoughlovedbymillionsofpeople,isnotoneoftheeasiestspo
随机试题
【B1】[br]【B11】A、AnumberB、AlotofC、PlentyofD、ThenumberofDthenumberof
利率期货种类繁多,按照合约标的的期限,可分为短期利率期货和长期利率期货两大类。属于短期利率期货的有()。A、商业票据期货B、国债期货C、欧洲美元定
Hollywoodproducedmorefilmsthananyfilmcenterintheworld.【M
[originaltext]W:Ok,lastnightyouweresupposedtoreadanarticleabouthum
关于结核性腹膜炎全身症状的叙述错误的是()。A.主要症状是发热和盗汗 B.
下列关于混凝土的叙述中,哪一条是错误的? A.气温越高,硬化速度越快B.抗剪
儿童怕黑,不敢独处一室,这种恐惧属于()。A.特殊物体恐惧 B.特殊情境恐惧
()是银行内部控制的基本控制手段。A.绩效考评 B.运营控制 C.不相
2011年5月6日,陕南地区移民搬迁工程正式启动。省委负责同志在移民搬迁安置工作
A.国务院食品药品监督管理部门注册 B.国务院食品药品监督管理部门备案 C.
最新回复
(
0
)