首页
登录
职称英语
Going to the beach is many Americans’ favorite activity. In the area near Ne
Going to the beach is many Americans’ favorite activity. In the area near Ne
游客
2024-08-08
56
管理
问题
Going to the beach is many Americans’ favorite activity. In the area near New York City, nine million people used to go to the beach every summer. They went swimming in the ocean without giving a thought to what was underwater. But those days are long gone.
In the summer of 1988, the government was forced to shut down beaches all over America. Many of the beaches had to be closed because garbage from hospitals was found in the water. The garbage included glass bottles with samples of blood, and people were afraid they might get AIDS from the blood. Where the medical garbage came from is anybody’s guess. At some beaches, sewage (生活污水)was found in the water.
Americans were shocked by this state of affairs. They had long taken for granted that oceans were big enough to stay clean, even if garbage and sewage were dumped into them. People didn’t think of the underwater garbage because it was out of sight.
Some of the most polluted waters still look beautiful at first glance. San Francisco Bay is a good example of a beautiful bay that’s full of chemicals. Scientists discovered pollution in some lakes and rivers when they found fish with rotting skin. In many parts of America, people are told not to eat too much fish because of pollution.
Most American cities put their garbage in the ground. But New York and a few other cities put their garbage in the ocean. Boston Harbor is so polluted that scientists say it won’t recover until the next century at best. The city of Boston puts its sewage in the water. The government has ordered the city to build a sewage treatment plant.
Cleaning up oceans won’t be easy, but people can no longer ignore this challenge. [br] ff fish live in polluted waters people should not ______.
选项
答案
eat (too much) fish
解析
关于被污染的鱼类本文在第四段谈及"Scientists discovered pollution in some lakes and rivers when they found fish with rotting skin (鱼皮腐烂). In many parts of America, people are told not to eat too much fish because of pollution",可以推知本题的答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3711671.html
相关试题推荐
WhenItrytounderstand______thatpreventssomanyAmericansfrombeingashapp
Accordingtorecentsurveys,72%ofallAmericansbelievethattheUnitedSt
Accordingtorecentsurveys,72%ofallAmericansbelievethattheUnitedSt
Accordingtorecentsurveys,72%ofallAmericansbelievethattheUnitedSt
Accordingtorecentsurveys,72%ofallAmericansbelievethattheUnitedSt
OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastonebank-issuedcre
OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastonebank-issuedcre
DemographicindicatorsshowthatAmericansinthepostwarperiodweremore
DemographicindicatorsshowthatAmericansinthepostwarperiodweremore
DemographicindicatorsshowthatAmericansinthepostwarperiodweremore
随机试题
--Sorry,Idon’thaveapencil.--______.A、AllrightB、You’rerightC、That’sall
[originaltext]TheUnitedStateshasagainvetoedaUnitedNationsSecurityC
Accordingtotheconversation,Mr.JohnsonisNOTverystrongin[originaltext]W
[originaltext]W:IforgottotellyouthatFredcalledlastnighttoborrowyou
( )是对基金从业人员职业道德的最为基础的要求,其所调整的是基金从业人员与基金
阴证的疼痛表现是()A.疼痛剧烈、拒按 B.疼痛游走不定 C.痛势甚速
商陆具有的特征是A.罗盘纹 B.韧皮部维管束 C.树脂道 D.木间木栓
我国首次颁布《中华人民共和国义务教育法》确定实施九年义务教育的时间为()。A、
风邪初中经络,风邪散见,不拘一经者,宜用( )。A.牵正散 B.消风散 C
在物流配送活动中,按时间间隔进行配送的作业方式是()方式。A:实时配送 B:
最新回复
(
0
)