首页
登录
职称英语
Paper is different from other waste produce because it comes from a sustaina
Paper is different from other waste produce because it comes from a sustaina
游客
2024-08-07
61
管理
问题
Paper is different from other waste produce because it comes from a sustainable resource; trees. Unlike the minerals and oil used to make plastics and metals, trees are replaceable. Paper is also biodegradable, so it does not pose as much threat to the environment when it is discarded. While 45 out of every 100 tons of wood fibre used to make paper in Australia comes from waste paper, the rest comes directly from virgin fibre from forests and plantations. By world standard this is a good performance since the worldwide average is 33 per cent waste paper. Governments have encouraged waste paper collection and sorting schemes and at the same time, the paper industry has responded by developing new recycling technologies that have paved the way for even greater utilisation of used fibre. As a result, industry’ s use of recycled fibres is expected to increase at twice the rate of virgin fibre over the coming years.
Already, waste paper constitutes 70% of paper used for packaging and advances in the technology required to remove ink from the paper have allowed a higher recycled content in newsprint and writing paper. To achieve the benefits of recycling, the community must also contribute. We need to accept a change in the quality of paper products; for example stationery may be less white and of a rougher texture. There also needs to be support from the community for waste paper collection programs. Not only do we need to make the paper available to collectors but it also needs to be separated into different types and sorted from contaminants such as staples, paperclips, string and other miscellaneous items.
There are technical limitations to the amount of paper which can be recycled and some paper products cannot be collected for reuse. These include paper in the form of books and permanent records, photographic paper and paper which is badly contaminated. The four most common sources of paper for recycling are factories and retail stores which gather large amounts of packaging material in which goods are delivered, also offices which have unwanted business documents and computer output, paper converters and printers and lastly households which discard newspapers and packaging material. The paper manufacturer pays a price for the paper and may also incur the collection cost.
Summary:
From the point of view of recycling, paper has two advantages over minerals and oil in that firstly it comes from a resource which is sustainable and secondly it is less threatening to our environment when we throw it away because it is【71】Although Australia’ s record in the reuse of waste paper is good, it is still necessary to use a combination of recycled fibre and【72】to make new paper. The paper industry has contributed positively and people have also been encouraged by 【73】to collect their waste on a regular basis. One major difficulty is the removal of ink from used paper but【74】are being made in this area. However, we need to learn to accept paper which is generally of a lower【75】than before and to sort our waste paper by removing contaminants before discarding it for collection. [br]
选项
答案
quality
解析
文章第二段提到We need to accept a change in the quality of paper products“纸的质量需要改变”,由这句话可推知纸的质量不高。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3709997.html
相关试题推荐
Inapetshopthereare5hutchesinarow.Adifferentrabbitisineachhutch.
OurplannedvisittotheUnitedKingdom______becausewewereunabletogetthev
InBangladesh,some56percentoftheunder-fivesare______becausetheirfamilie
It’shandytohaveaweek—thosesevendaysandsevennights—becauseitmeans
It’shandytohaveaweek—thosesevendaysandsevennights—becauseitmeans
Ifyouhavemosquitoproblem,rememberthattheyreproduceinwater,besureto_
Ifyouhavemosquitoproblem,rememberthattheyreproduceinwater,besureto_
Musicmeansdifferentthingstodifferentpeopleandsometimesevendifferentth
—Yousaydifferentanimalsneeddifferentamountsofterritory.Couldyougiveus
Thebabyelephant,Sheila,was【D1】_________BelfastZoobecauseoffearsshemigh
随机试题
Therearefivebasicfunctionsofanewspaper:toinform,tocomment,tope
WhichofthefollowingsentencesdoesNOTcontainsubjunctivemood?A、Heavenhelp
Tinypiecesofgoldcouldbeusedinthefightagainstcancer,newresearchh
[originaltext]Moreoftenthannot,I’vebeenaskedbymystudentsthisques
Thecrisishas【C1】______questionsaboutthelargeoilcompaniesandwin
AA。观察元素种类,各图中分别包含黑圆、白圆、网状圆三种元素,A项正确。
()是一个国家、经济或者组织所能够开发和利用的,用来提供产品和服务、创造价值或
招标人应当自收到评标报告后之日起()d内公示中标候选人,公示期不得少于()d
男,14岁。右大腿深部巨大血管瘤,术后情况良好,伤口一期愈合。拆线后下床活动5分
急性细菌性痢疾病变最显著的部位是A.回肠末端 B.整个结肠 C.升结肠 D
最新回复
(
0
)