首页
登录
职称英语
The home computer industry has been growing rapidly in the United States for
The home computer industry has been growing rapidly in the United States for
游客
2024-08-04
46
管理
问题
The home computer industry has been growing rapidly in the United States for the last ten years. Computers used to be large, expensive machines that were very difficult to use. But scientists and technicians have been making them smaller and cheaper while at the same time they have been made easier to use. As a result, their popularity has been increasing as more people have been buying computers-for their homes and businesses.
Computers have been designed to store information and compute problems that are difficult for human being to work out. Some have voices that speak with the operators. Stores use computers to keep records of their inventories(库存货物)and to send bills to their customers. Offices use computers to copy letters, record business and keep in touch with other offices. People have been using computers in their homes to keep track of the money they spend and turn appliances on and off.
One important new use for computers is for entertainment. Many new games have been designed to be played on the computers. People of all ages have been playing these games. They have been going to Arcades where the computer games can be played for a small cost. People also have been buying home computers to play computer games, watch movies and listen to concerts at home. They have become very popular indeed. [br] Computers have been getting more popular because______ .
选项
A、they can type letters
B、they can help Americans do everything
C、the Americans want to appear rich
D、they are smaller, cheaper and easier to use
答案
D
解析
细节题。由第一段第三句“have been making them smaller and cheaper”“have been made easier to use”推知。电脑越来越普及(popular)就是因为smaller(体积小)cheaper(廉价)和easier to use(便于使用)。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3704911.html
相关试题推荐
Oneofthequestionscomingintofocusaswefacegrowingscarcityofresour
Oneofthequestionscomingintofocusaswefacegrowingscarcityofresour
Oneofthequestionscomingintofocusaswefacegrowingscarcityofresour
Oneofthequestionscomingintofocusaswefacegrowingscarcityofresour
The______talksbetweenChinaandtheUnitedStateswerethebaseofthelaterag
Atthebeginningtherewereonly______statesintheUnitedStatesofAmerica.__
TheUnitedKingdomandtheRepublicofIrelandformagroupofislandsknownas_
Thefamouswords"Unitedwestand,dividedwefall"werespokenby______andth
Atthebeginningtherewereonly______statesintheUnitedStatesofAmerica.__
WhowastheleaderoftheFederalistsintheearlyhistoryoftheUnitedStates?
随机试题
ClassifythefollowingdescriptionasrelatingtoAGreenseaweedsBBrownseawe
TheMexicaneconomywentoffacliffinthesecondthreemonthsof2009,wit
【考题三回顾】作为一名新的幼儿教师,你觉得怎样才能让孩子和家长都喜欢你?
A、B两根圆形输水管,管径相同,雷诺数相同,A管为热水,B管为冷水,则两管流量(
企业信息资源集成管理的核心是对企业()的集成。A.业务流 B.内部信息流 C
关于子宫内膜癌,下列说法不正确的是:()A.确诊依据分段诊刮 B.
男孩,10岁,确诊为1型糖尿病,应用短效胰岛素治疗,分3次于3餐前皮下注射。患儿
发布证券研究报告相关人员进行上市公司调研活动,应当符合的要求包括()。 Ⅰ.在
下列有关水泥的说法,不正确的是()。A:水泥受潮后,表面易结块,从而失去胶凝能力
下列抽样方法中,属于非概率抽样的是( )。A.判断抽样 B.分层抽样 C.
最新回复
(
0
)