首页
登录
职称英语
[originaltext] Can you imagine being able to buy something with just a penny
[originaltext] Can you imagine being able to buy something with just a penny
游客
2024-08-03
49
管理
问题
Can you imagine being able to buy something with just a penny? Throughout much of American history, children looked forward to the treat of penny candy when they went to the store. Penny candy emerged in the 1800s for the first time. Prior to the industrial revolution, candy was expensive to make.(11)As the candy industry developed in the 19th century, manufacturers were able to produce large quantities of very inexpensive candies. Many stores across the United States carried penny candy, and children shopping with their parents always looked forward to the sweet treat.(12)In the 19th century, penny candy was not wrapped in anything—store owners placed the candy in large glass jars that had either glass,or metal lids. Most early candies were hard candies. By the late 1800s and early 1900s, many other types of candies were making appearances in these jars. By the latter part of the 20th century, it became more and more difficult to find penny candy. In part, the types of stores that had carried penny candy,(13)commonly known as general stores because they carried so many different items, were disappearing.(14)Grocery stores took their places, and these stores did not have employees available to count out individual pieces of candy.
11. When did the candy industry begin to grow?
12. Where did store owners put penny candies in the 19th century?
13. What can be inferred about general stores?
14. Why is it difficult to find penny candies in grocery stores?
选项
A、Because these stores do not like this cheap product.
B、Because these stores do not have enough employees.
C、Because their employees do not like counting candies.
D、Because their employees often make mistakes with candies.
答案
B
解析
短文最后提到,杂货店渐渐取代了百货商店,但这些杂货店里没有足够的员工去数每一粒便士糖。由此可见,在杂货店里难以找到便士糖是因为杂货店里没有足够的员工。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3703404.html
相关试题推荐
[originaltext]Listenasaguidedescribestheancientartofthatchingaro
[originaltext]Listenasaguidedescribestheancientartofthatchingaro
[originaltext]Listentoatalkgivenbyanastronaut.Thankyou.It’sg
[originaltext]Listentoatalkgivenbyanastronaut.Thankyou.It’sg
[originaltext]Listentoatalkgivenbyanastronaut.Thankyou.It’sg
[originaltext]Listentoatalkgivenbyanastronaut.Thankyou.It’sg
Whatistheworld’scommercialgrowthratein1999?[br][originaltext]Gene
Whatistheworld’scommercialgrowthratein1999?[br][originaltext]Gene
TheheadquartersofBiopaintsarebasedin______.[br][originaltext]Presenter
TheheadquartersofBiopaintsarebasedin______.[br][originaltext]Presenter
随机试题
[originaltext]They’regoingtoletmoreemployeesgonextmonth,aren’tthey?(
Itisallverywelltoblametrafficjams,thecostofpetrolandthequi
Themedicine______(治愈了那个老妇人的慢性咳嗽)whichshehadsuffered20years.curedtheoldw
Tourismreallyisabigbusinessthesedays.It’s【B1】______.Itinvolveshot
急性心肌梗死康复过程中,提示运动强度过大的心率指标是比安静时增高超过A.15次/
肝硬化肝实质损害的最重要依据是A.清蛋白减少,凝血酶原时间延长 B.胆固醇降低
幼儿园环境创设的原则有( )。A.环境与教育目标的一致性原则 B.发展适宜性
阅读材料,并回答问题。 为推广新的广播操,某校决定举行广播操比赛,有人就广播操
因欺诈、胁迫订立的合同,()的应认定为无效合同。A:当事人产生重大误解B:损害
男童,4岁。生后即被发现腭部裂开,检查见悬雍垂、软腭及部分硬腭裂开,牙槽嵴完整。
最新回复
(
0
)