首页
登录
职称英语
[originaltext] The job market is more competitive than ever for millions of
[originaltext] The job market is more competitive than ever for millions of
游客
2024-08-02
59
管理
问题
The job market is more competitive than ever for millions of workers around the world.(18)In America, the most important reason is the slow recovery in job growth because of the recession. But other reasons involve changes in the needs of the American and global economies. These days, many job seekers go online to connect with employers. Job candidates want to show they have a lot to offer. But in many cases, they simply apply for a job title and list their work experience.(19)Instead, they should describe the talents, abilities and contributions they could bring to the organization. That is the advice of Steve Langerud, director of professional opportunities at DePauw University in Indiana. He advises students on career planning and often talks about workplace issues in the media. He says social media sites are valuable when they show the abilities of job candidates and not just their job title and experience.(20)He suggests employers change their search methods. They should think harder about the skills they really need to help their organization reach its goals, because at the end of the city, it’s still about getting the right people in the right place at the right time and then keeping them.
18. What causes the slow recovery in job growth in America?
19. What’s Steve’s suggestion to job candidates?
20. What’s Steve’s suggestion to employers?
选项
A、Pay more attention to their work experience.
B、Hand in their resumes to the employers in person.
C、Focus on the contributions that they could bring to the organization.
D、Talk more about work issues with employers online.
答案
C
解析
短文中提到,在许多情况下,求职者只是申请一个职位,列举他们的工作经验。实际上,他们应该描述他们的才干和能力以及他们能为企业带来什么贡献。这是印第安那州德堡大学职业机会小组负责人Steve Langerud的建议。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3702670.html
相关试题推荐
[originaltext](14)Today,I’dliketosaysomethingaboutourmemory.Memor
[originaltext](14)Today,I’dliketosaysomethingaboutourmemory.Memor
[originaltext]Notallmathskillsarelearnedintheclassroom.Someofthe
[originaltext]Everyonehasheardwarningsaboutthe"freshman15."Butisi
[originaltext]Everyonehasheardwarningsaboutthe"freshman15."Butisi
[originaltext]W:Goodafternoon!I’mcallingtoaskabouttheapartmentyouadv
[originaltext]W:Goodafternoon!I’mcallingtoaskabouttheapartmentyouadv
[originaltext]W:Goodafternoon!I’mcallingtoaskabouttheapartmentyouadv
[originaltext]W:Goodafternoon!I’mcallingtoaskabouttheapartmentyouadv
[originaltext]M:I’mterriblysorryI’vebrokenyourcup.I’llbuyyouanewon
随机试题
MostAmericanstudentsare________tospend180daysayearatschool.A、intended
AmericanBlackEnglishI.OverallCurrentCondition;difficulttosaythenumber
SomepeoplehavedrawntheconclusionfromBowlby’sworkthatchildrenshou
【B1】______TheInternet,whichmeansinterconnectednetworkofnetworks,link
契诃夫的短篇小说《苦恼》中主人公的苦恼是()A.丧子之痛 B.人的孤独及人与人
请从所给的四个选项中,选择最适合的一个填在问号处,使之呈现一定的规律性。
下列不属于工程设计责任保险应承担责任的是()。A、建设工程周边的物质损失B、第
案例五: 案例介绍:下午六点,心理咨询师正准备下班,来了一位年轻女士,要求咨询
下列说法中正确的包括()。多选A.语言是一种社会现象 B.言语是一种心理现
A.3周 B.5日 C.6周 D.10日 E.15日对乙酰氨基酚用于疼痛
最新回复
(
0
)