首页
登录
职称英语
Bob and Annie had not known each other long before they became eager to get
Bob and Annie had not known each other long before they became eager to get
游客
2024-07-31
48
管理
问题
Bob and Annie had not known each other long before they became eager to get married: Bob because he wanted Annie and she (though she was fond of Bob in her own way) because she could at least lead a life away from her family. When Mrs. Thompson suggested that they marry and live with her in Dover Street until they could get a house of their own, Annie hesitated. Her idea of marriage had been something which brought her a husband and an orderly, well-furnished home all at once. But she soon saw the advantages of this arrangement. She would, first of all, escape from her present life into a house which was quiet and efficiently run, not like her own; and she would be able to go on working so that she and Bob could save up all money more quickly for their own house. She would also get Bob, a good enough husband for any working-class girl: good-natured and ready to be bent to her way whenever it was necessary for her ends.
Things went well until her mother-in-law’s death, when Annie had to give up her job and was at home all day. Her father-in-law became just a silent figure in the house and al though Bob became used to him, Annie began to find the old man’s constant presence in the house a source of growing annoyance.
"He gets on my nerves, Bob", she said one night when they were alone. "Just sitting there all day and I have to clean up around him. And he hardly says a word from getting up in the morning to going to bed".
"Well, I suppose he has the right to do as he likes", Bob said mildly. "It’s his house not ours. We’re the lodgers(寄宿者)." But to Annie, now looking after the house as if it were her own, it was beginning to seem the other way about.
选项
A、had known Bob for a long time
B、wanted to leave home
C、was madly in love with Bob
D、had led a lonely life
答案
B
解析
事实细节题。由文章第一段"because she could at least lead a life away from her family"可得答案B。away from意为"离开,远离",相当于选项B中的leave。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3699437.html
相关试题推荐
________althoughwe’realwaysaskedtotryourbest.A、Neverbeforeweachieveds
It’sfiveminutesbeforetheexamandyouareinastateoffear.Youjusth
It’sfiveminutesbeforetheexamandyouareinastateoffear.Youjusth
Mr.Johnsoninsiststhatthesalesmanager_____aplanbeforethemeeting.A、wor
Thetwoboyshadso______incommonthattheysoonbecamegoodfriends.A、little
Iboughtsomenewshoeswhicharevery______toapairIhadbefore.A、likeB、sa
MostpeoplebuyalotofgiftsjustbeforeChristmas.Butsomepeoplethink
MostpeoplebuyalotofgiftsjustbeforeChristmas.Butsomepeoplethink
MostpeoplebuyalotofgiftsjustbeforeChristmas.Butsomepeoplethink
MostpeoplebuyalotofgiftsjustbeforeChristmas.Butsomepeoplethink
随机试题
[img]2012q2/ct_epej_epelist_0001_20124[/img][br][originaltext]Putonyourcoa
Humanactivitieshavenegativeeffectsonplantsandanimalspecies.Somepe
TheStockMarketWhenanewcompanyisorganized
EverySundaymorningmillionsofIndianssettledownwithacupofteaandth
【B1】[br]【B5】[originaltext]Students’pressuresometimescomesfromtheirp
采用世界市场研究中心的方法计算国别风险时,分值越小风险越高()。
与Ⅰ型超敏反应的有关的细胞是A、血管内皮细胞 B、嗜碱性粒细胞 C、肥大细胞
①爱因斯坦的错误也为前沿发现带来了挑战 ②但对于爱因斯坦,即使是错误也是值得一
小明早上从家步行去学校,走完一半路程时,爸爸发现小明的数学书丢在家里,随即骑车去
根据民法典的有关规定,下列选项中,属于可撤销合同适用的情形是( )。 A.因
最新回复
(
0
)