首页
登录
职称英语
I began to smoke when I was in high school. My parents didn’t care much, They
I began to smoke when I was in high school. My parents didn’t care much, They
游客
2024-07-28
57
管理
问题
I began to smoke when I was in high school. My parents didn’t care much, They both smoked, and my older brother did, too. In school, the teachers talked against smoking, but the cigarette advertisements were so exciting. The men in the ads were so good-looking and so successful, and the women were well, they were beautiful and sophisticated.
I read a book called how to stop smoking. The writer said that smoking wastes time, and that cigarettes cost a lot of money. Ten years later, everyone began to hear about file negative effects of cigarette smoke: lung disease, cancer, and heart problems. After that, there was a health warning on every pack of cigarettes.
Then two events made me think of giving up smoking. First, I started to cough. I thought it was just a cold, but it didn’t get better. Second, my brother got lung cancer. He got sicker and sicker. My brother and I used to smoke cigarettes together over twenty years age, and we smoked our last cigarettes together the day before he died. I sat with him in his hospital room, and I decided to quit. "NO more cigarettes, ever." I said to myself.
However, it was very hard to stop. I tried several times to quit on my own--without success. Finally, I ran out of excuses—I might say my excuses went up in smoke. I joined the "Stop Smoking" program at the local hospital, which also ended up in failure.
选项
A、He started to cough.
B、He got lung cancer.
C、He tried to give up smoking but failed.
D、He regretted smoking in high school.
答案
C
解析
推断题。见文章的第三、四段。第三段点明了作者决定戒烟的理由,而第四段反映作者屡次戒烟均告失败的结果。所以,可以推断选项C是最佳答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3696599.html
相关试题推荐
Ofallthestudents,Maryisthe(early)______tocometoschool.earliest在此句中,o
Pleaseseetoitthattheoverheadprojectorandtransparentsarereadybeforet
[originaltext]M:Hello,Mary.ThisisJohnatschool.IsTomathome?W:No,Jo
Therewerethenmorethan200children______musicintheschool.[originaltext
______byakindlady,PoorPeterfinallyfinishedhishighschool.A、SupportB、S
JohngotthefirstprizeintheMathcontest,______madehisparentsveryhappy
Itwasbecausehewasill______hedidn’tgotoschool.[originaltext]强调句[/orig
Therewerethenmorethan200children______musicintheschool.[originaltext
(general)______speaking,parentscaremoreabouttheirchildren’shealththanab
Parentsneedtoencouragetheirchildrentohaveasenseof(responsible)______.
随机试题
DRAMAINANCIENTGREECE1LongbeforetheancientGreekscou
WhichofthefollowingisNOTmentionedasanareainthebilateraltradebetwee
Morethan2,000yearsago,thephilosopherSocrateswanderedaroundAthensa
Anewreportsaysthattheenjoymentofamealdoesn’t______whatyoueat,______
【S1】[br]【S9】I联系上文分析,B型血的人通常都很独立,他们喜欢自己独立完成工作,因为他们有很强的independentstreak(独立性质),
当某旅游产品的价格从100元上涨到150元时,该产品的市场供给数量也从2000个
调查表明,从2007年到2016年的十年间,A市常住人群高血压患病率上升了27%
醋酸AS-D萘酚酯酶(AS-DNAE)阳性且能被NaF所抑制的细胞是A.粒细胞B
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
(2019年真题)在体内代谢过程中,少部分可由细胞色素P450氧化酶系统代谢为具
最新回复
(
0
)