首页
登录
职称英语
The last part of this century will be an age of space exploration such as man
The last part of this century will be an age of space exploration such as man
游客
2024-07-27
52
管理
问题
The last part of this century will be an age of space exploration such as man has never known. There are eight planets, at least thirty satellites, and thousands of small stars to be explored. Their total area is about 250 times that of the earth. Spaceships will not be able to land on some of them. But that still leaves to be explored an area ten times as great as the continents of the earth.
Exploring space may seem terrifying to some people. No doubt explorers of the past were terrified by the great empty oceans that lay before them. They conquered (克服) their fears, crossed the oceans, and built the New World.
In the past when explorers set sail into the unknown, they had to say good-bye to everyone they knew at home. Space explorers will not face such great loneliness. Even when they travel far away from the earth, they will be able to send messages back.
选项
A、be more difficult than it was in the past
B、be more dangerous than in the past
C、be more lonely than in the past
D、cover a larger area than any exploring done before
答案
D
解析
本题题干问“未来的宇宙探索会是怎样”。原文第1段第2句指出宇宙中至少有8颗行星,30颗卫星和成千颗星星可供探索。因此选项D.Cover a larger area than any exploring done before是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3695234.html
相关试题推荐
Thecustomofeatingwithaforkwas______.[br]Bythefifteenthcentury,for
Futurespaceexplorationwill______.[br]Thewriterthinksthatmodemexplorers
Futurespaceexplorationwill______.[br]Ifthelandareaoftheearthisabout
Thelastpartofthiscenturywillbeanageofspaceexplorationsuchasman
______isthebesttitleforthisarticle.[br]Duringthe16thcentury,whathap
______isthebesttitleforthisarticle.[br]Duringthe16thcentury,whatha
Whydidn’tpeoplebegintouseunmannedvehiclesinunderseaexplorationuntilr
Whydidn’tpeoplebegintouseunmannedvehiclesinunderseaexplorationuntilr
Whydidn’tpeoplebegintouseunmannedvehiclesinunderseaexplorationuntilr
Wordsworthwasoneofthegreatestpoets______livedinthe19thcentury.A、whic
随机试题
Hisbrotherjoinedthearmythreeyearsago.Hisbrother__________________th
Ineverycultivatedlanguagetherearetwogreatclassesofwordswhich,tak
Whatisthemostdifficultpartintheissueofillegalimmigration,accordingt
【B1】[br]【B11】A、cheapB、convenientC、steadyD、constantB从上文所说商业贷款利率低于其他贷款,可推断出贸
综合课程又称()A.广域课程 B.分科课程 C.活动课程 D.
确保某一特殊的数据域得到恰当保留,将这个数据域的批量总数人工过账到控制账户(
女性,23岁,急性泌尿系感染,用链霉素治疗,同时还可加用下列哪个药,以增加疗效A
借入流动性是商业银行降低流动性风险的“最具风险”的方法,原因在于,借入资金时商业
短缺反映了一定经济条件下生产不能满足需求的滞后现象。短缺会造成()。A:经济蒙受
大体积混凝土采用埋设水管通水冷却时,冷却水温度与混凝土内部温度之差的最大限值为(
最新回复
(
0
)