首页
登录
职称英语
The British are among the world’s greatest readers of newspapers. It’s been t
The British are among the world’s greatest readers of newspapers. It’s been t
游客
2024-07-27
65
管理
问题
The British are among the world’s greatest readers of newspapers. It’s been the custom ever since most people could read.
But why do people want to do nothing but read while traveling to work in a train?
Perhaps they are tired, or else they sit behind a newspaper to shut themselves off from the world. All the same, most men would notice a woman struggling with a heavy case and jump up to help her and a pretty girl sitting opposite wouldn’t escape their attention, either. In this case a paper is useful because they can have a good look at her from behind it without her knowing. Perhaps they do not all do nothing but read. There are stories of girls and young men who met in the rush hour, got married, and went on traveling on the same train, hand in hand.
选项
A、is a custom just among men who can read
B、is a daily activity most British people enjoy
C、is something the British do only when traveling on a train
D、can help people in many ways
答案
B
解析
本题题干问“阅读报纸与人们之间的关系”。原文第1段指出阅读报纸对于英国人来说早已是一种习俗。因此选项B.is a daily activity most British people enjoy是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3694964.html
相关试题推荐
TheBritishareamongtheworld’sgreatestreadersofnewspapers.It’sbeent
Sincethe(publish)______ofthebook,overonemillionreadershavereadit.pu
Friendshipisoneofthegreatestpleasurethatpeoplecan(11).Atruefr
Friendshipisoneofthegreatestpleasurethatpeoplecan(11).Atruefr
Friendshipisoneofthegreatestpleasurethatpeoplecan(11).Atruefr
Davidhasagreatestproblem.Thatis______.[br]Heleftschoolbecause______
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
随机试题
He______hisoldhousewithaviewtosellingitataprofit.A、restoredB、renovat
ThereisnothingnewaboutTVandfashionmagazinesgivinggirlsunhealthyi
在中国,水稻生产是国民经济的重要组成部分。中国人早在公元前4000年就开始了水稻种植,而后逐渐传播到世界各地。目前,中国是世界上最大的水稻生产国,水稻产
Thebesttitleforthepassagewouldbe______.[br]Themultinationaltraining
信用保证保险承保的是()。A.物资风险 B.责任风险 C.信用风险 D
A.两性离子表面活性剂 B.阳离子表面活性剂 C.三性离子表面活性剂 D.
A.风 B.燥 C.寒 D.湿 E.暑易侵犯人体上部的病邪是()
学校组织秋游,关老师带领学生到动物园参观。大家参观猴山时发现老猴子抢小猴子的东西
学生赵某上课玩手机,被班主任以代为保管的名义没收,赵某多次索要未果,对此他可以采
随机抽取40名失眠患者,欲比较两种安眠药延长睡眠时间的效果。可以采用的假设检验是
最新回复
(
0
)