首页
登录
职称英语
Advertisement AGroup Product Manager This is a rare opportunity to work at a s
Advertisement AGroup Product Manager This is a rare opportunity to work at a s
游客
2024-07-24
52
管理
问题
Advertisement A
Group Product Manager
This is a rare opportunity to work at a senior level for a market leader in the food industry, located in the north of the country. The person appointed will report directly to the Marketing Director and take full responsibility for a turnover in excess of $ 80 million and a team of three managers. Applicants need to have a minimum of five years’ experience in product management. A market research qualification would be an advantage.
Advertisement B
Garage & Car Repair
Small business with great potential for development.
Garage with petrol station on main road between city and coast.
Includes large workshop suitable for car repair business. Small, three-bedroom house attached to workshop, and room for further building.
Whole property $190,000
Advertisement C
Restaurant
A large, well-decorated restaurant in an excellent position near the city center.
Open three years with annual turnover of $100,000.
Regular trade and bookings for weddings, special occasions etc.
Available on 50-year lease.
Price on request.
In the first advertisement (46) are wanted,
Applicants need more than (47) experience.
Garage with petrol station is on the main road (48)
The restaurant is in an excellent position (49)
The turnover for the restaurant is $100,000 (50)
选项
答案
Group Product Manager
解析
细节题。A广告说明要招聘集团生产部经理。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3691788.html
相关试题推荐
AdvertisementAGroupProductManagerThisisarareopportunitytoworkatas
AdvertisementAGroupProductManagerThisisarareopportunitytoworkatas
AdvertisementAGroupProductManagerThisisarareopportunitytoworkatas
Thegeneralmanagerhaspromisedasalaryincreaseof10%forsome(employ)_____
ThemanagerconfirmedtherewasnoadditionalchargefortheservicesprovideD.A
Managershavetounderstandwhatothersarefeelingiftheywanttocreategood
Themainbenefitof(work)______withthecompanyistheopportunitytotravel
Asfarasqualityisconcerned,thisproductisamongthetopthreeintheEurop
They’relookingforan(experience)______managertofurtherimprovetheoverseas
WhenfoodisprocessedandpackagedintheUnitedStates,byproductssuchasrin
随机试题
LastyearatthistimeJessicaAndersonwasworkinginChicago,oneofthecol
Thelinkbetweenhealthandincomeseemsprettyuncontroversial.【C1】______al
Pollutionhasbecomeaseriousprobleminalmostallthebigcitiesofthew
Outofallthestudentswhoenrollinamassiveopenonlinecourse(MOOC),o
[originaltext]Ascientificteamisstudyingthethinkingabilityofeleven-
剔除资本结构影响的估值方法有()。 ①市盈率倍数法 ②企业价值/息税前利润
下列有关肾损伤的描述,错误的是A:尿常规可见多量红细胞 B:有活动性出血时,血
(2019年真题)社会工作者小王负责“校园综合干预计划”项目,通过“心理故事视频
有一名枕骨大孔疝病人,其诊断要点是A.昏迷、患侧瞳孔散大,对侧肢体偏瘫 B.四
男,42岁,双下肢挤压伤,神志尚清楚,表情淡漠,明显口渴,面色苍白,皮肤湿冷,脉
最新回复
(
0
)