首页
登录
职称英语
Can trees talk? Yes, but not in words. Scientists have reason to believe tha
Can trees talk? Yes, but not in words. Scientists have reason to believe tha
游客
2024-07-23
70
管理
问题
Can trees talk? Yes, but not in words. Scientists have reason to believe that trees do communicate with each other. Not long ago, researchers learned some surprising things. First a willow tree attacked in the woods by caterpillars (毛虫) changed the chemistry of its leaves and made them taste so terrible that the caterpillars got tired of the leaves and stopped eating them. Then even more astonishing, the tree sent out a special smell—a signal causing its neighbours to change the chemistry of their own leaves and make them less tasty.
Communication, of course, does not need to be in words. We can talk to each other by smiling, shrugging our shoulders or making gestures. We know that birds and animals use a whole vocabulary of songs, sounds and movements. Bees dance their signals, flying in certain patterns that tell other bees where to find nectar (花蜜) for honey. So why shouldn’t trees have their own ways of sending message? [br] We can know from the passage the willow trees get protection by______.
选项
A、becoming thicker and thicker
B、changing their chemical elements in the leaves
C、communicating with each other
D、shaking the insects off themselves
答案
B
解析
细节辨认题。根据文章首段第五句可知,柳树被毛虫侵袭之后就会改变树叶的化学成分,让毛虫厌恶树叶的味道。由此可知。柳树保护自己免受毛虫侵袭的方式就是改变树叶中的化学成分。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3689523.html
相关试题推荐
Cantreestalk?Yes,butnotinwords.Scientistshavereasontobelievetha
Cantreestalk?Yes,butnotinwords.Scientistshavereasontobelievetha
Cantreestalk?Yes,butnotinwords.Scientistshavereasontobelievetha
Haveyoueveraskedhimthereason______mayexplainhisabsencefromtheclass?A
Thereasonwhybirdsdon’tgetlostonlongflights______.[br]Intotaldarkne
Thereasonwhybirdsdon’tgetlostonlongflights______.[br]By"hisoutdoor
Thereasonwhybirdsdon’tgetlostonlongflights______.[br]Duringdaylight
Bytheendofthiscentury,thescientists(discover)______acureforthedise
Manhasabigbrain.Hecanthink,learnandspeak.Scientistsusedtothinkthatm
Accidentsarecaused;theydon’tjusthappen.Thereasonmaybeeasytosee:
随机试题
Theproblemisbelieved______atthemeetingtwodaysago.A、tohavediscussedB、t
Manyanelderlyman_______willingtocontinueworkingafterretirementsothat
VictoriaBarzilaiopenedhermouthwidesothedoctorcouldlookathersore
混凝土浇筑采用机械振捣,其振捣的方法有()。A.内部振动器振捣 B.斜面振动
男,38岁。车祸致胸部损伤,出现严重呼吸困难。查体:BP80/60mmHg,脉细
某初产妇26岁,孕41周,因臀位行臀牵引术。胎儿娩出后5分钟突发阴道大量出血约4
家庭的生命周期包括( )。 Ⅰ家庭衰老期 Ⅱ家庭成熟期 Ⅲ家庭形成期
下列各项中属于不动产投资信托基金汇总的基础设施的有()。 ①交通设施②市政
某公司2010年12月31日资产负债表如表2所示 该公司在2010年期末的
目前我国金融市场为分业监管,采用“—行三会”模式,其中银监会的职责有( )。A
最新回复
(
0
)