首页
登录
职称英语
Is it difficult for you to get up in the morning? Yes? Then Hiroyuki of Japa
Is it difficult for you to get up in the morning? Yes? Then Hiroyuki of Japa
游客
2024-07-23
62
管理
问题
Is it difficult for you to get up in the morning? Yes? Then Hiroyuki of Japan has a special bed for you. Hiroyuki’s bed will get you up in the morning!
The bed is connected to an alarm clock. First, the alarm clock rings. You have a few minutes to wake up. Next a tape recorder in the bed plays soft music or other pleasant sounds. The tape recorder in Hiroyuki’s then says in a sweet voice, "Wake up, darling, please. " A few minutes later, a second recording plays. The second recording can be loud music or unpleasant sounds. Hiroyuki hears a recording of his boss. His boss shouts, "Wake up immediately, or you’ll be late!"
If you don’t get up after the second recording, you’ll be sorry. A mechanical "foot" is in the bed. The mechanical foot kicks you in the head. Then the bed waits a few more minutes. What! You’re still in bed! Slowly, the tip of the bed rises higher and higher. The foot of the bed goes lower and lower. Finally, the bed is vertical (垂直的). You slide off the bed and onto the floor. You are awake and out of bed. [br] The main idea of the passage is ______.
选项
A、how the bed works
B、who makes the bed
C、why the bed is made
D、who can use the bed
答案
A
解析
主旨大意题。本题结合第39题进行理解,文章主要介绍了这种床发挥作用的几个步骤。由此可知,短文描述了一种床是如何发挥作用叫人起床的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3689039.html
相关试题推荐
Shefound______ratherdifficulttocooperatewithJane.A、itisB、thatC、heisD
Isitdifficultforyoutogetupinthemorning?Yes?ThenHiroyukiofJapa
Isitdifficultforyoutogetupinthemorning?Yes?ThenHiroyukiofJapa
Isitdifficultforyoutogetupinthemorning?Yes?ThenHiroyukiofJapa
Jackcalledtheairlineto______hisflighttoBeijingthismorning.A、improveB、
OnthemorningoflastFriday.Peterwenttoschoolasusual.Hewaswalking
OnthemorningoflastFriday.Peterwenttoschoolasusual.Hewaswalking
_____Iadmitthattheproblemsaredifficult,Idon’tagreethattheycan’tbe
Thisisastoryabout______.[br]OnemorningPatwenttoawood______.A、toge
PatO’BurkewasapoorIrishmanwithalargefamily,andonemorning,waking
随机试题
WaterforLife[img]2012q2/ct_eyyjsdm_eyyjsdcloze_00
Britishdoctorsaretolaunchamajorclinicaltrialtoinvestigatewhether
Ahappymarriagehasbeenshowntolowertherisksofstress-relatedhealth
GettingThin—forGoodA)Justabouteveryonehasbeenon
A. B. C. D.
下列关于质押的说法正确的有()。A.在质押担保中,质押物价格大于所担保债权的
丹参的功效是A.活血调经,凉血消痈,安神 B.破血祛瘀止痛 C.活血化瘀,利
已知0.151V,试判断下列还原剂的还原性由强到弱的是:A.Cu、I-、Fe
经济全球化的趋势日益加剧是进入()以后。A.20世纪90年代 B.20世
下列灭火器配置场所,属于严重危险级的有()。A.棉花库房及散装堆场 B.
最新回复
(
0
)