首页
登录
职称英语
We use both words and gestures to express our feelings, but the problem is that
We use both words and gestures to express our feelings, but the problem is that
游客
2024-07-20
47
管理
问题
We use both words and gestures to express our feelings, but the problem is that these words and gestures can be understood in different ways.
It is true that a smile means the same thing in any language. So does laughter or crying.Fear is another emotion that is shown in much the same way all over the world. In Chinese and in English literature, a phrase like "he went pale and began to tremble" suggests that the man is either very afraid or he has just got a very big shock. However, "he opened his eyes wide" is used to suggest anger in Chinese whereas in English it means surprise. In Chinese surprise can be described in a phrase like "they stretched out their tongues! " Sticking out your tongue in English is an insulting gesture or expresses strong dislike.
Even in the same culture, people differ in their ability to understand and express feelings.Experiments in America have shown that women are usually better than men at recognizing fear,anger, love and happiness on people’s faces. Other studies show that older people usually find it easier to recognize or understand body language than younger people do. [br] In the same culture, people______.
选项
A、hardly fail to understand each other’s ideas and feelings
B、are equally intelligent even if they have different backgrounds
C、almost have the same understanding of the same thing
D、may have different abilities to understand and express feelings
答案
D
解析
细节题。根据第三段第一句可知,即使是同一文化中的人在理解能力方面也存在着差异,故选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3686021.html
相关试题推荐
Pollutionhasbecomeaseriousprobleminalmostallthebigcitiesofthew
Pollutionhasbecomeaseriousprobleminalmostallthebigcitiesofthew
Pollutionhasbecomeaseriousprobleminalmostallthebigcitiesofthew
Iftheengineer(come)______hereyesterday,theproblemwouldhavebeensolved.had
Itisessentialthattheproblemofairpollution______(discuss)againatthe
Inthesummerheat,it’seasytodeveloptheembarrassingproblemofbodyodo
Inthesummerheat,it’seasytodeveloptheembarrassingproblemofbodyodo
Accordingtothepassage,______causesthemostseriousproblem.[br]Whydoop
Wehavegotto______anewwaytosolvethisproblem.A、tellaboutB、putoutC、t
You’dbetterdealwiththeproblemwhileitisstill______.A、managedB、manageab
随机试题
PassageOne(1)LakeTrummeninsouthernSwedenusedtobeapolluted,
Ride-hailingserviceUbersufferedanewblowWednesdayastheEuropeanUnion
Globalwarmingmayormaynotbethegreatenvironmentalcrisisofthe21st
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
患者,男性,42岁。右季肋区隐痛,纳差3个月,间有低热,消瘦约3kg。体检:肝肋
具有生津止渴功效的药物是A.赤芍 B.牡丹皮 C.紫草 D.生地黄 E.
(2021年真题)关于非公开募集基金的托管,以下表述正确的是()。A.担任
下列关于托收的说法错误的是()。A、托收又称中介托收B、托收是委托收款的简称
断面有点状维管束排列成2~4轮同心环的饮片是A.防己 B.柴胡 C.龙胆
上海某进出口公司从美国进口应征消费税货物一批,货物以离岸价格成交,成交价折合人民
最新回复
(
0
)