首页
登录
职称英语
American cities are similar to other cities around the world. In every countr
American cities are similar to other cities around the world. In every countr
游客
2024-07-20
53
管理
问题
American cities are similar to other cities around the world. In every country, cities reflect the values of the culture. Cities contain the very best aspects of a society: opportunities for education, employment, and entertainment. They also contain the very worst parts of a society: violent crime, racial conflict (种族冲突), and poverty. American cities are changing, just as American society is changing.
After World War Ⅱ, city residents became wealthier, more prosperous. They had more children. They needed more space. They moved out of their apartments in the city to buy their own homes. They bought houses in the suburbs, areas near a city where people live. There are areas without many offices or factories. During the 1950s the American "dream" was to have a house in the suburbs.
Now things are changing. The children of the people who left the cities in 1950s are now adults. They, unlike their parents, want to live in the cities. Many young professionals, doctors, lawyers, and executives (执行官,行政官), are moving back into the city. Many are single; others are married, but often without children. They prefer the city to the suburbs because their jobs are there; they are afraid of the fuel shortage; or they just enjoy the excitement and opportunities which the city offers. A new class is moving into the city--a wealthier, more mobile class.
Only a few years ago, people thought that the older American cities were dying. Some city residents now see a bright, new future. Others see only problems and conflicts. One thing is sure: Many dying cities are alive again.
选项
A、explains why American cities are changing
B、is a description of cities
C、shows that American cities have many problems
D、says: "American cities contain the very best aspects of a society"
答案
B
解析
本题为段落主旨题。整体上看,第1段对cities进行了描述。故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3685978.html
相关试题推荐
Therearefewplacesinthiscountry______wheatcan’tgrowwell.A、whereB、whic
Paragraph1______.[br]Inthe1950stheAmerican"dream"was______.A、tohav
Americancitiesaresimilartoothercitiesaroundtheworld.Ineverycountr
Accordingtothepassage,moreandmorepeoplearoundtheworldtoday______.[b
Accordingtothepassage,moreandmorepeoplearoundtheworldtoday______.[b
Therearemanycountriesintheworldwherethewatersupplyisnotsufficientf
OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastonebankissuedcred
OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastonebankissuedcred
Puttingmoneyinbasicsciencewould______considerablebenefitsforthecountr
Computerhasthepowerto______peoplearoundtheworldtoworktogether.A、allo
随机试题
1.Inthispart,theinterlocutorasksquestionstoeachofthecandidatesintu
ErnestHemingwayunderwent20gruellingroundsofelectroconvulsivetherapy(
______(无论你在讨论多么有趣的事情),gossipingintheofficeeasilycausesyoutoendworklif
设有齐次线性方程组.试问取何值时,该方程组有非零解,并求出其通解
A.-6A B.0 C.3A D.14A
()要求商业银行应当明确合规风险报告路线以及合规风险报告的要素、格式和频率
含吲哚美辛的中成药是A.盆炎清栓 B.新癀片 C.坤净栓 D.创可贴 E
下列商品中,需求价格弹性小的是()。A.替代品较多的商品 B.用途多的商品
背景资料: 某施工单位承担一煤矿的立井井筒施工,该井筒净直径5.5m,井深38
患者,男,32岁。经常周期性上腹痛3年,空腹发作,夜间加重,进食可缓解,服西咪替
最新回复
(
0
)