首页
登录
职称英语
Trees are useful to man in three important ways: they provide wood and other
Trees are useful to man in three important ways: they provide wood and other
游客
2024-07-19
57
管理
问题
Trees are useful to man in three important ways: they provide wood and other products; they give him shade; and they help to prevent droughts and floods.
Unfortunately, in many parts of the world, man has not realized that the third of these services is the most important. In his eagerness to make money from trees, he has cut them down in large numbers, only to find that without them he has lost the best friends he had. And besides, he is usually too careless to plant and look after new trees. So the forests slowly disappear.
This does not only mean that man will have fewer trees. The results are even more serious: for where there are trees, their roots break up soi — allowing the rain to sink in — and also bind the soil, thus preventing it from being washed away easily; but where there are no trees, the rain falls on hard ground and flows away, causing floods and carrying away the rich top-soil. When all the top-soil is gone, nothing remains but worthless desert.
选项
A、They offer him shade.
B、They provide him wood.
C、They help him stop droughts and floods.
D、They help him make money.
答案
C
解析
答案在文章第一段。树对人类最重要的服务是可以帮助人类防干旱和洪水。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3683907.html
相关试题推荐
Whatisthemostimportantserviceoftreestomanaccordingtothepassage?[br
Whatisthemostimportantserviceoftreestomanaccordingtothepassage?[br
Whatisthemostimportantserviceoftreestomanaccordingtothepassage?[br
ThemostimportantcityofCapeVerdeis______.[br]Threeoutoftenpeoplel
ThemostimportantcityofCapeVerdeis______.[br]FivehundredyearsagoCa
ThemostimportantcityofCapeVerdeis______.[br]IfyouvisitCapeVerde,
Ifyoucanprovidesatisfactoryafter-saleservice,yourproductswillsurelyha
Ingeneral,mostofthepagesofthissiteareprovidedforinformationalpurpos
Wealwaysaimtoprovideourcustomerswithasmanyproductchoicesaswecan,a
Supposeyouwanttobuyahouse.Itisimportanttolook【B1】______before
随机试题
Whatdoesthegirlwant?[br][originaltext]M:Whichwouldyouliketodrink,t
Whoarethetwospeakers?[br][originaltext]M:Well,Alice.Canyoureadthet
Thecommunists’preoccupationwitheconomicgrowthandtheirwholeattitudet
Oliviavisitstheofficetolearnhowtouseheridentificationcard.[br][ori
______inthecollege______ImetPro.Johnyesterday.A、Itwas...whereB、When..
Theirlibraryis______ours.A、threetimeslargerasB、threetimesthesizeasC
秘书将收到的封闭的信函拆开的环节属于()。A.拆封 B.封发 C.拟办
头罩给氧应调整流量为()A.氧流量1~2L/min B.氧流量2~3L
要从粪便或呕吐物标本中分离金黄色葡萄球菌,首选的培养基是( )。A.EMB培养
可用塑制法制备的丸剂有A.蜜丸 B.浓缩丸 C.水丸 D.蜡丸 E.糊丸
最新回复
(
0
)