首页
登录
职称英语
If you’ve been thinking about giving up your job, here are two reasons you s
If you’ve been thinking about giving up your job, here are two reasons you s
游客
2024-07-11
67
管理
问题
If you’ve been thinking about giving up your job, here are two reasons you should change your mind: Everyone has to start somewhere.
Starting a career isn’t necessarily smooth sailing (一帆风顺). There will be times when you have to learn from mistakes, too. This experience may not be the most exciting. However, it’s important to remember you can only go up from there.
Although your first job in the real world might not be your dream job, it doesn’t mean you need to give up just yet.
If you aren’t exactly in love with your first job, focus on what you’re learning from your current experience. These experiences give you the opportunity to learn the details of your field and what it takes to reach the next level of your career. You need more time to explore your position.
Giving up your job after three months doesn’t give you enough time to determine whether or not the position was a good fit. Take your first job as an opportunity to learn about the projects, tasks, and tools associated with your field of work. This experience is a stepping stone for the rest of your career. [br] According to the passage, your first job experience helps you________.
选项
A、be more realistic about your goal
B、make progress in your career
C、face future challenges in life
D、build an attractive resume
答案
B
解析
推理判断题。由设题顺序规律和题干中的your first job experience和helps定位到文章第五段的第二、三句。定位句提到,以你的第一份工作为契机,了解与你的工作领域相关的项目、任务和工具。这段经历是你职业生涯的进阶之石。由此可知,你的第一份工作对你的职业生涯是有好处的。B项make progress in your career“在你的职业生涯中取得进步”是对原文的概括和总结,故为答案。原文未提及A项“对你的目标要更现实一些”、C项“面对未来生活的挑战”和D项“做一份有吸引力的简历”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3672517.html
相关试题推荐
Wearethinkingabouthowtoensurethatouremployeescanworkunderthebestp
Atpresentthedoctorisgivinghimdailymassagestohelprestorethefunction
Atpresentthedoctorisgivinghimdailymassagestohelprestorethefunction
Scientistsarebuildingtheworld’sfirstthinkingrobot.It’strue.Some
Scientistsarebuildingtheworld’sfirstthinkingrobot.It’strue.Some
Scientistsarebuildingtheworld’sfirstthinkingrobot.It’strue.Some
Therearealotofreasonswhytheabilitytotrulylistentocustomersisimpor
Thereareafewreasonswhyahome-basedbusinessmayhavetroublein
Thereareafewreasonswhyahome-basedbusinessmayhavetroublein
Thereareafewreasonswhyahome-basedbusinessmayhavetroublein
随机试题
【S1】[br]【S8】lives→lived此处应为过去时。
Readthefollowingarticleaboutrecruitmentprocessoutsourcingandtheque
仔细阅读下面程序,请给出运行结果()。#include<stdio.h>#in
以下说法正确的有()。 Ⅰ.行业经济是宏观经济的构成部分,宏观经济活动是行
A.胆红素-白蛋白B.胆红素葡萄糖醛酸酯C.胆红素-Y蛋白D.胆素原(尿胆原)E
建设项目资本金的筹集方式分为()。A:吸收间接投资 B:吸收直接投资 C:
《物业管理企业财务管理》和《施工、房地产开发企业财务制度》规定,物业服务企业对管
下列关于商业银行风险数据管理系统的描述,正确的有()。A:银行应建立数据仓库、风
下列关于政策性银行的说法错误的是( )。A.中国农业发展银行成立于1994年1
民法中的物具有特征有()。A.客观物质性 B.可支配性 C.可使用性 D
最新回复
(
0
)