首页
登录
职称英语
Dictionary The dictionary is a living teac
Dictionary The dictionary is a living teac
游客
2024-07-10
56
管理
问题
Dictionary
The dictionary is a living teacher. Whenever you come across a new word, consult this book, and you will find a clear definition. Every student, whether attending school or self-taught, should always have a dictionary at hand. As a student aid, the dictionary is convenient, inexpensive and almost omniscient.
Skills will develop with your constant use of various dictionaries. The more you use them, the more familiar you will become with them. Sooner or later, you will be quite skilled in finding the page, scanning the entries, and locating the exact meaning.
A student should always keep one thing in mind, however. As a language learner, you can never become too attached to dictionaries. Basic language skills do not come from dictionaries, but from your practice. Expose yourself to the language by listening, speaking and writing; and that is the way to master a language.
Dictionary
Dictionary can be=【46】.
You can learn【47】of a word from dictionary when you read it.
The feature of the dictionary: ______,【48】and omniscient.
You will be skilled in【49】the meaning of the word you consult.
Although the dictionary is so beneficial, you cannot get such basic language skills that come from【50】.
[br]
选项
答案
convenient,inexpensive
解析
本题问字典的优点,特色。见文章第一段最后一句。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3671351.html
相关试题推荐
DictionaryThedictionaryisalivingteac
DictionaryThedictionaryisalivingteac
[originaltext]Man:CanItakethedictionaryoutoftheroom?Woman:I’msorry.
[originaltext]Man:CanItakethedictionaryoutoftheroom?Woman:I’msorry.
[originaltext]Man:CanItakethedictionaryoutoftheroom?Woman:I’msorry.
[originaltext]M:Whereareyoulivingnow?Iwenttoseeyouatyouroldapartm
People______(live)comfortablyinthetownshardlyfeelthepleasureofliving
Attheturnofthecenturyitisestimatedthatastudentlivingalonerequir
Many,aman(think)______thatlifeisworthlivingontheisland.thinks
Manfindslivingtogetherwithhisownspecies(物种)difficultenoughandlivi
随机试题
34.WillyoupleasegoandaskMum________yougotothepartytonight?A、Willshe
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
[originaltext]W:WheredidMarygoyesterdaymorning?M:ShewenttotheCityo
A.primeB.addedC.byD.reproductiveE.excessiveF.takeG.extends
Nobodyheardhimsing,________?A、didoneB、didheC、didn’ttheyD、didtheyD反意疑
ThePitmanShorthandSystemDistancelearningwasca
A.MTX B.顺铂 C.表柔比星 D.放线菌素D E.博来霉素可导致肺
直三棱柱ABC-A1B1Cl的顶点都在同一球面上,若AB=AC=AAl=2,∠B
下列各句中,画横线的成语使用恰当的一项是( )。A.年轻人的一个优点就是不会由
下列关于全厂性的高架火炬总平面布置的说法,正确的是()。A.全厂性的高架火炬宜
最新回复
(
0
)