首页
登录
职称英语
As more women in the United States move up the professional ladder, more are
As more women in the United States move up the professional ladder, more are
游客
2024-07-08
51
管理
问题
As more women in the United States move up the professional ladder, more are finding it necessary to make business, trips alone. Since this is new for many, some trips are certainly in order. If you are married, it is a good idea to encourage your husband and children to learn to cook a few simple meals while you are away. They will be much happier and probably they will enjoy the experience. If you will be eating alone a good deal, choose good restaurants. In the end, they will be much better for your digestion. You may also find it useful to call the restaurant in advance and state that you will be eating alone. You will probably get better service and almost certainly a better table. Finally, and most importantly, anticipate your travel needs as a business woman; this starts with lightweight luggage which you can easily manage even when fully packed. Take a folding case inside your suitcase; it will come in extremely handy for dirty clothes, as well as for business documents and papers you no longer need on the trip. And make sure you have a briefcase so that you can keep currently required papers separate. Obviously, experience helps, but you can make things easier yourself from the first by careful planning, so that right from the start you really can have a good trip!
选项
答案
Working women(who must travel on their own)
解析
细节题,本题问的是什么样的读者最适合看这篇文章,即本文的主要内容是针对什么人讲述的。从本文第一句,"As more women…more are finding it necessary to make business trips alone"可知。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3667615.html
相关试题推荐
TheseancientIndiansusedtolivein______isnowapartoftheUnitedStates.
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.Americansspendm
Inthispassage,theauthorstatesthat______.[br]Thewords"routineoperat
Inthispassage,theauthorstatesthat______.[br]Itcanbeinferredfromthe
Accordingtothepassage,itcanbeconcludedthattheUnitedStates______.[b
Accordingtothepassage,itcanbeconcludedthattheUnitedStates______.[b
Accordingtothepassage,itcanbeconcludedthattheUnitedStates______.[b
[originaltext]W:HowmuchdoesitcosttosendapostcardtotheUnitedStates
Aprofessionalsportsmanissomeonewho______.[br]Mostpeoplespendalotof
Whichofthefollowingbeststatesthemainideaofthepassage?[br]Basedont
随机试题
A、Itcanhelpawritertodigintoacertaintopic.B、Itshouldbeavoidedwhen
马克思根据人的发展状况把人类历史划分为三大形态,他们是:A.自然经济社会,商品经
关于生长发育的阶段性和程序性,下列说法不正确的是A.生长发育是一个连续的过程
中年女性,35岁,单位体检行B超检查时发现左膈下正常脾脏消失,而在下腹部有呈现脾
某商铺建筑面积为500m2,建筑物的剩余经济寿命和剩余土地使用年限为35年;市场
行政许可,是指在法律一般禁止的情况下,行政主体根据行政相对方的申请,经依法审查,
确定计量要求属于()的职责范畴。 A.计量专业人员B.计量单位C.顾客
以下符合对风险偏好型客户理财规划描述的是()。A.投资工具以安全性高的储蓄、国债
牙体预备中,保护牙髓的措施中不包括A:轻压磨切 B:采用水雾冷却 C:预备量
矩阵组织形式的优点在于()。A.有利于顺利完成规划项目,提高企业的适应性 B.
最新回复
(
0
)