首页
登录
职称英语
For years, students were assured that with a college degree in hand they coul
For years, students were assured that with a college degree in hand they coul
游客
2024-07-05
63
管理
问题
For years, students were assured that with a college degree in hand they could acquire an excellent job. However, in recent years, several developments have signaled the beginning of a change in the supply-demand relationship in the services of education. Teachers with terminal degrees far outnumber the available teaching positions in many disciplines. The chairman of a science department today may receive three to four hundred applications for a position that once attracted only half a dozen. States are closing down some colleges and requiring others to cut back on undergraduate and graduate programs. Higher education is well into a buyer’s market. With the realization that higher education has lost its boasted position in the eyes of the public, administrations of colleges and universities must be prepared to enter into competition with all other supplies of products and services. Private institutions in the long run, have no alternative but to satisfy their customers. Today’s students are in touch with the reality of the world, and they realize that while a degree may obtain the first job for them, keeping the job and advancing depend upon the education behind the degree.
选项
A、Students still believe they can get a good job if they have a college degree now.
B、Students believed they were sure to get a good job if they had a college degree in hand.
C、Good jobs are only given to the people who have college degrees.
D、Many good jobs have disappeared in recent years.
答案
B
解析
细节题。根据短文第一句。多年来学生们确信只要有大学文凭就可以找到一个好工作。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3664535.html
相关试题推荐
TheStudents’Unionprovidesvirtuallyalltheotherformsandaspectsofed
TheStudents’Unionprovidesvirtuallyalltheotherformsandaspectsofed
TheStudents’Unionprovidesvirtuallyalltheotherformsandaspectsofed
TheStudents’Unionprovidesvirtuallyalltheotherformsandaspectsofed
TheUniversityofNewcastleoffersinternationalstudentstheperfectcombin
TheUniversityofNewcastleoffersinternationalstudentstheperfectcombin
TheUniversityofNewcastleoffersinternationalstudentstheperfectcombina
TheUniversityofNewcastleoffersinternationalstudentstheperfectcombina
Thestudentswereexcitedwhenthey(see)______theirnewly-builtschool.saw
Thestudentswereexcitedwhenthey(see)______theirnewly-builtschool.saw
随机试题
It’shardtogivea(n)_____opinionaboutyourownchildren.A、objectiveB、object
【B1】______devicesarechangingthewaypeoplelistentomusic,butstudies;
Marriedparentstendtobeof【C1】______thesameage.Husbandsareusuallyo
LastweekIboughtadogwhichwasthe______Newfoundlandbreedinthemarket.A、r
Inasense,thenewprotectionismisnotprotectionismatall,atleastnot
A. B. C. D.
肾衰竭时仍可使用常用剂量的药物是A.司可巴比妥 B.阿米卡星 C.氯霉素
甲对乙享有一货款债权,但诉讼时效已届满。乙向甲支付了货款,其后以不知诉讼时效届满
(2018年真题)管理会计的目标是向财务报告使用者提供与单位财务状况和经营成果有
安装公司承接某工业厂房蒸汽系统安装,系统热源来自两台蒸汽锅炉,锅炉单台额定蒸发量
最新回复
(
0
)