首页
登录
职称英语
What will probably happen if a person can’t sleep well? If a person can’t sleep
What will probably happen if a person can’t sleep well? If a person can’t sleep
游客
2024-07-04
60
管理
问题
What will probably happen if a person can’t sleep well?
If a person can’t sleep well, he will feel______.
It is obviously true that all of us need to sleep, but most people rarely know why and how they sleep.
We know that if we sleep well, we feel rested. And if we don’t sleep well, we often feel tired and impatient. It seems there are two purposes of sleep: physical rest and emotional and psychological rest, through which we can rest our bodies and our minds.
Every night we have two kinds of sleep: active sleep and passive sleep. The passive sleep gives our body the rest that’s needed and prepares us for active sleep, in which dreaming occurs. The brain rests, then it becomes active, then dreaming occurs. This cycle is repeated several times throughout the night. During eight hours of sleep, people dream for a total of One and half hours on the average.
选项
答案
tired and impatient
解析
由题干可知这里需要填入表示心理状态的形容词作feel的表语。根据录音中And if we don’t sleep well。we often feel tired and impatient.可知如果—个人睡不好的话,他会感到疲惫和不耐烦。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3661881.html
相关试题推荐
Withoutacarmostpeoplefeelthattheyarepoor,andevenifapersonispoor
Withoutacarmostpeoplefeelthattheyarepoor,andevenifapersonispoor
[originaltext]Wheredoestheconversationmostprobablytakeplace?[/originalte
YouprobablythinkofHyundaiasthemakerofworld-class,highquality,affo
YouprobablythinkofHyundaiasthemakerofworld-class,highquality,affo
Manyayoungpersontellsmehewantstobeawriter.Ialwaysencouragesuch
[originaltext]M:Whathappenedtoyou?Youaresolate.W:Oh,Iam,sosorry.
Whowillprobablyreadthispage?Thosewhowantto______inAustraliaandNew
Whowillprobablyreadthispage?Thosewhowantto______inAustraliaandNew
Moremiddle-agedpersonssufferfromhearttroublethanisgenerallyrealized.A、
随机试题
DuringthefirstyearthatMr.WordsworthandIwereneighbours,ourconvers
WhatdoesDramadonprevent?____________________.[br]Whatarethesymptomsof
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefede
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfroma
Internetuseappearstocauseadropinpsychologicalhealth,accordingtor
下列工程项且中,属于Ⅱ级复杂程度的建筑是:()A.高度大于50m的公共建筑工
能够分解葡萄糖的微生物,在好氧条件下,分解葡萄糖的最终产物为( )。A.乙醇
防止砂土产生液化的方法,最重要的是()。A.改良土质 B.增加土体的密实
下列各项中,可以计算出确切结果的是( )。 Ⅰ.期末年金终值 Ⅱ.期初年金
Bothleadersoftwosidesagreedtosett
最新回复
(
0
)