首页
登录
职称英语
What is a proverb? It is a short saying that______. [br] [originaltext] A p
What is a proverb? It is a short saying that______. [br] [originaltext] A p
游客
2024-07-03
28
管理
问题
What is a proverb?
It is a short saying that______. [br]
A proverb is a short saying that gives advice. Proverbs are based on people’s experience and often date back to the early days of a country. Every country has its own proverbs. You can learn a great deal about a country just from its proverbs. Proverbs take several forms. Sometimes proverbs may use an animal or other non-human thing to show something about how people should act. And sometimes they just give a short piece of advice. But proverbs are always interesting sentences with a certain rhythm or an amusing play on words. They always contain some advice about how to live. Reading a proverb takes a special skill. The words seem very simple, but you have to think about the meaning behind the words. When you read a proverb, first try to understand what the words of the proverb say. Then try to figure out the real meaning behind the words.
选项
答案
how to live/act
解析
由题干可知这里需要填入一个名词性成分。这个题目要求考生在听音的时候要善于总结。原文中提到了谚语有时会使用动物或其他非人类的东西来教育人们——to show something about how people should act;有时只是给一个小小的建议:They always contain some advice about how to live.据此可以写出正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3661746.html
相关试题推荐
[originaltext]M:DidtheprofessorgiveanassignmentforMonday?W:Nothingtor
[originaltext]M:DidtheprofessorgiveanassignmentforMonday?W:Nothingtor
[originaltext]M:DidtheprofessorgiveanassignmentforMonday?W:Nothingtor
[originaltext]W:Harry,what’sthematter?Youlookpale.M:Ijusthadaterrible
[originaltext]W:Harry,what’sthematter?Youlookpale.M:Ijusthadaterrible
[originaltext]M:Hurryup.ItistimeforTV.W:Whatarewegoingtowatch?M:
[originaltext]W:Wherehaveyoubeenallthistime?Theplaneisabouttotakeo
[originaltext]M:IwanttotakethechildrenoutnextSaturday.W:That’seleve
[originaltext]M:look,I’msorrytobotheryouaboutthis,butcouldyouturnthat
[originaltext]M:look,I’msorrytobotheryouaboutthis,butcouldyouturnthat
随机试题
Assumingthataconstanttravel-timebudget,geographicconstraintsandshor
Inthe1960s,medicalresearchersThomasHolmesandRichardRahedeveloped
Throughwhatshedidrecently.itisclearthat______(她在不惜代价地挽回自己的声誉).sheisrede
Muchaswewouldliketocooperatewithyou,wejustcannotacceptyouroffer,as
Probablythehardestpartofsettinggoalsisthefirststepofactuallydec
原创性电子出版物在确定选题时,要考虑( )等因素。A.是否适宜多媒体的表现方式
A. B. C. D.
枳实薤白桂枝汤的君药是A.薤白、瓜蒌 B.厚朴、薤白 C.桂枝、瓜蒌 D.
下列关于侦查行为的表述,正确的有:A.询问证人可以在现场进行,也可以到证人所在单
早期确诊甲状腺功能减低症的实验室检查是A.甲状腺抗体的测定 B.TRH兴奋实验
最新回复
(
0
)