首页
登录
职称英语
A trade fair(trade show or expo)is an exhibition(展览)organized so that compan
A trade fair(trade show or expo)is an exhibition(展览)organized so that compan
游客
2024-07-02
57
管理
问题
A trade fair(trade show or expo)is an exhibition(展览)organized so that companies in a specific industry can showcase and demonstrate(展示)their latest products, service, study activities of rivals and examine recent trends and opportunities. Some trade fairs are open to the public, while others can only be attended by company representatives(members of the trade)and members of the press, therefore trade shows are classified as either “Public” or “Trade Only”. They are held on a continuing basis in virtually all markets and normally attract companies from around the globe. For example, in the U. S. there are currently over 2,500 trade shows held every year, and several online directories have been established to help organizers, attendees, and marketers identify appropriate events. Consequently, cities often promote trade shows as a means of economic development.
An increasing number of trade fairs are happening online, and these events are called virtual(虚拟的)tradeshows. They are increasing in popularity(流行)due to their relatively low cost and because there is no need to travel whether you are attending or exhibiting. [br] What is the reason for the popularity of the trade fair? The popularity due to their ______ and save of traveling time.
选项
答案
relatively low cost
解析
细节题。根据第二段最后一句They are increasing in popularity due to their relatively low cost, and because there is n0 need to travel whether you are attending or exhibiting. 可知, 相对低的花费以及旅行时间的节省使交易会很流行。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3660131.html
相关试题推荐
Atradefair(tradeshoworexpo)isanexhibition(展览)organizedsothatcompan
Atradefair(tradeshoworexpo)isanexhibition(展览)organizedsothatcompan
Whatisthenameofthecompany?______________________________________Company.
JobAdvertisementOurcompanyisSunlifeIns
EversincePicasso’spaintingwentonexhibition,there______largecrowdsatt
Thecompanyisofferingafivepercentdiscounttocustomersasaway______its
Idecidetoleavethecompanynextmonth,whereI______forexactlythreeyears
Thenumberofpeopleinourcompany______everyyear.A、riseB、raiseC、risesD、ar
CORT,aBerkshireHathawayCompany,istheworld’slargestproviderofrental
CORT,aBerkshireHathawayCompany,istheworld’slargestproviderofrental
随机试题
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
Forthepastseveralyears,theSundaynewspapersupplementParadehasfeatu
Thelocals,allofwhosehomes______bytheflood,receivedhelpfromtheRedCro
中国老年人膳食指南的内容包括()。A.少量多餐细软;预防营养缺乏 B.主动足量
某预应力混凝土先简支后连续T梁旧桥,桥跨组合为4×30m(一联),横向由5片主梁
身发高热,持续不退,并有满面通红,口渴饮冷,大汗出,此属A.表热证B.表寒证C.
腹部闭合性损伤的手术指征有 A.膈下游离积气B.红细胞计数迅速下降
中国现时期的法制的基本要求( )。A、有法可依 B、有法必依 C、执法必严
某项目计算期5年,第1年年初投资600万元,第1年和第2年每年末支出运营成本12
A.多巴胺释放促进剂 B.多巴胺受体激动剂 C.多巴胺受体抑制剂 D.多巴
最新回复
(
0
)