首页
登录
职称英语
Isn’t it surprising that scientists have a better understanding of how many
Isn’t it surprising that scientists have a better understanding of how many
游客
2024-07-02
54
管理
问题
Isn’t it surprising that scientists have a better understanding of how many stars there are in the galaxy (银河系) than how many species there are on Earth? Their estimates of global species diversity vary from 2 to 100 million species. Most people agree on an estimate of somewhere near l0 million and yet only 1.75 million have actually been named. Current knowledge of species diversity is limited. This problem becomes more serious because there is a lack of a central database or list of the world’s species.
New species are still being discovered — even new birds and mammals(哺乳动物). On average, about three new species of birds are found each year, and since 1990, 10 new species of monkeys have been discovered. Other groups are still far from being completely described: an estimated 40 percent of freshwater fishes in South America have not yet been classified.
Scientists were started in 1980 by the discovery of a huge diversity of insects in tropical forests. In one study of just 19 trees in Panama, 950 new species of beetles were discovered.
As scientists begin investigating other little-known ecosystem, like the soil and the deep sea, "surprising" discoveries of species become commonplace. There is nothing strange about this, though, since as many as a million undescribed species are believed to live in the deep sea. And one gram of a small-sized piece of land might hold 90 million bacteria(菌类) and other microbes (微生物). How many species these communities contain is still anyone’s guess. [br] How many species are there on Earth according to most scientists?
选项
A、About 2 million.
B、About 10 million.
C、About 100 million.
D、About 1.75 million.
答案
B
解析
细节题。根据第一段Most people agree on an estimate of somewhere near 10 million…可知,大部分科学家认为地球上有大约一千万种物种,故选B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3659681.html
相关试题推荐
Idon’tknowwhichbookisbetter.Ishallread______.A、allB、bothC、eachD、eit
Isn’titsurprisingthatscientistshaveabetterunderstandingofhowmany
Isn’titsurprisingthatscientistshaveabetterunderstandingofhowmany
Isn’titsurprisingthatscientistshaveabetterunderstandingofhowmany
Scientistshavedevelopedglassfibersasthinashumanhairwhicharedesigned
Sinceyourcarneeds(clean)______,you’dbetterdoitrightnow.cleaning/tobe
Ithinkit’snouse(read)______withoutunderstanding.reading
[originaltext]W:Doesyourmotherfeelanybettertoday?M:Sheismuchbetter
Therightsideofthebraincontrolsour(imagine)______,ourunderstandingof
Scientistscandeterminesomeone’sfavoritefoodfromtheirbodyshape.The
随机试题
[originaltext]AUnitedNationsagencyestimatesthat516millionofthewor
[audioFiles]audio_eufm_j85_001(20082)[/audioFiles]A、Eightdays.B、Fivedays.C、
[originaltext]M:IhadtohaveMr.JohncomeoverandadjustmyTVagainlastn
【B1】[br]【B12】A、threatB、struggleC、difficultyD、obstacleA名词辨义题[考频:38]。本题的信息词是
在WindowsServer2003操作系统中可以通过安装()组件
患者低热,午后热甚,心内烦热,胸闷脘痞,不思饮食,渴不欲饮,呕恶,大便稀薄,舌苔
硝酸甘油治疗心绞痛常用的给药途径A.口服给药 B.舌下含服 C.眼部给药
下列关于增加药物溶解度方法的叙述,正确的是A.制成溶解度大的盐 B.搅拌 C
某窗间墙尺寸为1200mm×370mm,如图4-2所示,采用MU10砖和M2.5
在风险管理与控制中,VaR法具有的优势有()。A:VaR限额可以捕捉到市场环境和
最新回复
(
0
)