首页
登录
职称英语
How did the man travel abroad? In______car. [originaltext] A man was travelin
How did the man travel abroad? In______car. [originaltext] A man was travelin
游客
2024-06-30
45
管理
问题
How did the man travel abroad? In______car.
A man was traveling abroad in a small red car. One day he left the car and went shopping. When he came back, its roof was badly damaged. Some boys told him that an elephant had damaged it. The man did not believe them, but they took him to a circus which was near there. The owner of the elephant said, "I am very sorry! My elephant had a big, round, red chair. He thought that your car was his chair, and he sat on it! Then he gave the man a letter, in which he said that he was sorry and he would pay for all the damage.
When the man got back to his own country, the customs officers would not believe his story. It was only when the man showed them the letter from the circus man that they believed him.
Questions 11 to 15 are based on the passage you’ve just heard.
11. How did the man travel abroad?
12. What happened to the car when the man came back?
13. Why did the elephant sit on the car?
14. What would the owner of the elephant do?
15. When did the customs officers believe the man’s story?
选项
答案
a small red
解析
题目询问这位男士如何到国外旅行。从录音原文中的“A man was traveling abroad in a small red car.”(他开着一辆红色的小汽车出国旅行。)一句可以知道答案为“a small red”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3656883.html
相关试题推荐
[originaltext]Whatisonereasonthattherearesomanydifferentkindsofrest
[originaltext]Whydoesthewomanlikewinter?[/originaltext]A、Becausesheenjoy
[originaltext]W:Ican’tunderstandwhyyoucanspeakEnglishsowellinsucha
[originaltext]W:Didyouseethemovielastnightinthenewcinema?M:Yes.I’
[originaltext]W:Doyouhaveatableforsixpeople?M:Certainly,Madam.It’s
[originaltext]W:John,whatareyoudoingonyourcomputer?Don’tyouremember
[originaltext]W:Howmanyexaminationsdoyouhave,Tom?M:There,twothiswee
[originaltext]Whatistheman’sattitude?[/originaltext]A、Helikespapers.B、He
[originaltext]M:Aremen’ssuitsonthesixthfloor?W:No,theyarehere,ont
[originaltext]M:Haveyouseenmybrother?W:No,Ihaven’tseenhimsincethe
随机试题
女性,62岁。绝经10年,纳差、下腹胀半年,伴体重减轻。体格检查:腹水征(+),
男性,53岁,寒战、高热、咳嗽,左胸痛两天入院。查体:体温37.5℃,口唇发绀,
下列关于开放式基金申购费用的说法,正确的有()。 ①.申购费可以采用在基
患者平素性急易怒,时有胁胀,近日胁胀加重,伴食欲不振,食后腹胀,便溏,舌苔薄白,
根据《基础地理信息公开表示内容的规定(试行)》,下列基础地理信息可以表示的有(
若扩大工作必须由工作负责人通过(),并在工作票上增填工作项目。若需变更或增设
下列关于资本监管的说法,不符合1988年《巴塞尔报告》规定的是()。A.风险资
图示外伸梁,A截面的剪力为:
依据《中华人民共和国防治海岸工程建设项目污染损害海洋环境管理条例》,下列海岸工程
一个建设工程由多个单位工程组成时,工程文件应按()组卷。A.分部工程 B.分
最新回复
(
0
)