首页
登录
职称英语
Why are more and more people able to work at home?Because of the increasing use
Why are more and more people able to work at home?Because of the increasing use
游客
2024-06-29
49
管理
问题
Why are more and more people able to work at home?
Because of the increasing use of ______.
[br] What are the advantages of working at home?
It saves time and money and enables people to be their own ______.
(11)With the increasing use of the Internet, it is becoming more and more common for people work at home. There appears to be many advantages.
First, it saves time and money normally spent on traveling. (13)It also reduces, pollution. In addition, you have the opportunity to choose when and how you work. It’s not necessary that everyone stick to a nine-to-five working day. (12) You can be you own boss.
(14)However, there just isn’t enough human interaction if you only work at home. Real communication seems to be absent. Perhaps younger people don’t have this problem, as they can use on-line communication techniques. But employees who work at home seem to spend too much time online trying to find people to meet face to face. (15) In fact, most people are not able to work just at home without meeting their colleagues face to face sometimes.
选项
答案
boss
解析
通过对题H所给答案的分析,首先可知横线处也是名词,同时我们也呵以更进一步地推断,使人们成为他们的什么呢?显然此处应该填上一个专有名词,而通过听原文,我们也可以很容易找出答案出处:You can be your own boss.其中can与enable相对应,boss为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3655946.html
相关试题推荐
ThereasonwhyIplantogoisifIdon’t.A、becauseshewilldisappointB、b
Busyheis.hecanfulfillthetaskaheadofschedule.A、becauseB、nomatter
Whatproblemdofarsightedpeoplesufferfrom?Theyhavedifficultyseeing______
Acontractisanagreementbetweentwoormorepeopleinwhichonepersonagr
Acontractisanagreementbetweentwoormorepeopleinwhichonepersonagr
Acontractisanagreementbetweentwoormorepeopleinwhichonepersonagr
Accordingtothepassage,somepeople’simpressionofsealsisthat______.[br
Accordingtothepassage,somepeople’simpressionofsealsisthat______.[br
Becauseofits(prefer)______forlowertemperatures,thisisanidealplantfo
WhyisJanesohappy?Becauseshewill____________tomorrow.[originaltext]
随机试题
Inmostcountries,largemajoritiessaidAIDSisabiggerproblemnowthanitwa
我在山坡的小屋里,悄悄掀起窗帘,窥见园中大干世界,一片喧闹。Withoutbeingnoticed,Iliftedthecurtaininmys
"ExoticandEndangeredSpecies"Whenyouhearsomeonebubblingenthusiastical
NeitherLorillardnortheresearcherswhostudiedtheworkersintheeastparto
BasicStepstoGettinganAonanEnglishPaper1.Thetopic
[audioFiles]2021m5x/audio_ve01005j_ezflisteningxa_0059_202105[/audioFiles]
Thelinkbetweenhealthandincomeseemsprettyuncontroversial.【C1】______al
电容器过电压倍数及运行持续时间下列说法正确的是()。过电压倍数(
图示直径为d的圆轴,承受轴向拉力F和扭矩T。按第三强度理论,截面危险的相当应力σ
下列建设工程项目管理的类型中,属于施工方项目管理的是( )。A.投资方的项目管理
最新回复
(
0
)