首页
登录
职称英语
In the last few years our communications network has been growing at a very
In the last few years our communications network has been growing at a very
游客
2024-06-29
48
管理
问题
In the last few years our communications network has been growing at a very fast pace. The old fixed-line telephone has been replaced by mobile phones, Short Message Service (SMS), e-mail and instant messaging (IM). And there are other new ways of communicating related to the Internet, such as blogs.
A recent study in Switzerland shows the different roles that communication methods can play. Stefana Broadbent is a scientist at Swisscom, Switzerland’s largest telecoms company. She studied several hundred consumers and their reactions to telecommunications. She found people were very good at choosing the best technology for each situation.
"IM is used to tell you I miss you; e-mail is to organize our dinner; voice mail is to say, I’m late; and SMS to continue our talk on the way, "says Broadbent, joking a little.
Landline phones are an open channel. That means people use them to talk about nonprivate things. That’s because other family members or colleagues have access to the phone. [br] What’s Stefana Broadbent?
选项
A、A teacher.
B、A musician.
C、A scientist.
D、A doctor.
答案
C
解析
细节题。题干意为“Stefana Broadbent的工作是什么?”从第二段的“Stefana Broadbent is a scientist at Swisscom,Switzerland’s largest telecoms company.”Stefana Broadbent是瑞士最大的电信公司瑞士电信公司的一名科学家。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3655552.html
相关试题推荐
A-Networkedcomputerstations;dial-inaccessB-Campus-wideareanetwork
Themarketisaconcept.Ifyouaregrowingtomatoesinyourbackyardforsa
A——InternetKeyExchangeB——VirtualPrivateNetworkC——SingleUser
A——InternetKeyExchangeB——VirtualPrivateNetworkC——SingleUser
A——InternetKeyExchangeB——VirtualPrivateNetworkC——SingleUser
A——InternetKeyExchangeB——VirtualPrivateNetworkC——SingleUser
A—networkeditorJ—academicwritingB—networktranslationK—ticketbookingC—hom
A—networkeditorJ—academicwritingB—networktranslationK—ticketbookingC—hom
A—networkeditorJ—academicwritingB—networktranslationK—ticketbookingC—hom
Manyoftheworld’slanguagesaredisappearingasmoderncommunications,migrati
随机试题
Therewasnosense______himtocomeearlysinceeverythingwasready.A、toaskB、
[originaltext]T:Hi,Hannah.IwaswonderingwhenI’dbumpintoyou.Youknoww
Myparentsthoughtitwas______foragirltobeinterestedinfootball.A、abnor
()认为收盘价是最重要的价格。A、道氏理论B、切线理论C、形态理论D、波浪理论A道氏理论认为收盘价是最重要的价格。故此题选A。
Moderntechnologyhasabiginfluenceonourdailylife.Newdevicesarewid
UML图不包括()。A.用例图 B.序列图 C.组件图 D.继承图
某抗肿瘤药物中间体的合成路线如图1所示。下列说法正确的是()。 {图}A.
善治热极生风的药是A.赭石B.石决明C.罗布麻D.羚羊角E.天麻
面对错综复杂的国际国内形势,我国必须保持一个较快的发展速度。就当前我国面临的情况
当旅游者对旅行社产品的()时,旅游者就会认为旅行社产品质量低劣,并且会对
最新回复
(
0
)