首页
登录
职称英语
About how many adult Americans have the "weight problem"? ______ percent. [br]
About how many adult Americans have the "weight problem"? ______ percent. [br]
游客
2024-06-25
72
管理
问题
About how many adult Americans have the "weight problem"? ______ percent. [br]
In the U.S.A. 30% of the adult population has a weight problem. To many people, the cause is obvious: they eat too much. But scientific evidence doesn’t support this idea Going back to the America of 1910, we find that people were thinner than today, yet they ate more food In those days, [18]people worked harder physically, walked more, used machines much less and didn’t watch television. Several modern studies have shown that fatter people don’t eat more than thinner people. In fact some investigations report that fat people eat less than thinner people. Recently a study of a research group found the following interesting fact thinner people are more active than fatter people. Therefore, [20]those who exercise regularly can eat more and still lose a large amount of body fat.
选项
答案
harder/hard
解析
题目询问为什么1910年的美国人比现在的美国人瘦。抓住关键词thinner去听原文,可以听到“追溯到1910年时的美国,我们会发现当时的人要比现在更瘦,可他们吃得更多。那时的人们做更多的体力活(peopleworked harder physically)……”可以得出答案为harder或hard。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3649227.html
相关试题推荐
Wesurely(find)______agoodsolutiontothetechnicalproblemsinthenearfutur
Americansdependontheircarsmorethananyotherpeople.Thefamilycarha
Americansdependontheircarsmorethananyotherpeople.Thefamilycarha
Americansdependontheircarsmorethananyotherpeople.Thefamilycarha
Americansdependontheircarsmorethananyotherpeople.Thefamilycarha
Jackwouldratherspendtimecomplainingthan_____theproblembyhimself.A、solve
Scientistsareeagertotalkwithotherscientistsworkingonsimilarproblem.A、
Ifyouareworried_____theproblem,youshoulddosomethingaboutit.A、withB、
Istayedupallnight_____tofindanewsolutiontotheproblem.A、tryingB、have
Therearesomeproblemareasforinternationalstudentsandimmigrantsstudy
随机试题
MostAmericanstudentsare________tospend180daysayearatschool.A、intended
AmericanBlackEnglishI.OverallCurrentCondition;difficulttosaythenumber
SomepeoplehavedrawntheconclusionfromBowlby’sworkthatchildrenshou
【B1】______TheInternet,whichmeansinterconnectednetworkofnetworks,link
契诃夫的短篇小说《苦恼》中主人公的苦恼是()A.丧子之痛 B.人的孤独及人与人
请从所给的四个选项中,选择最适合的一个填在问号处,使之呈现一定的规律性。
下列不属于工程设计责任保险应承担责任的是()。A、建设工程周边的物质损失B、第
案例五: 案例介绍:下午六点,心理咨询师正准备下班,来了一位年轻女士,要求咨询
下列说法中正确的包括()。多选A.语言是一种社会现象 B.言语是一种心理现
A.3周 B.5日 C.6周 D.10日 E.15日对乙酰氨基酚用于疼痛
最新回复
(
0
)