首页
登录
职称英语
Now you and your family are eligible for ABSOLUTELY FREE pharmacy saving card
Now you and your family are eligible for ABSOLUTELY FREE pharmacy saving card
游客
2024-06-22
61
管理
问题
Now you and your family are eligible for ABSOLUTELY FREE pharmacy saving cards. Never pay full price at the pharmacy again.
Your EasyCare cards are ready to use immediately. They entitle you—and every member of your family—to savings on every FDA-approved Prescription Medication(处方药)sold. EasyCare has secured preferred rates on medications by partnering with the largest pharmacy chains in the United States. EasyCare passes those savings along to you for FREE—and we will continue to work with our pharmacy retail partners to bring more affordable healthcare to you.
With these cards you can save up to 75% off all prescriptions(an average of $ 150 annually per card user), regardless of your medical history.
Every time you fill a prescription, simply bring your card to One of EasyCare’s partner pharmacies and save up to 75% on more than 50,000 prescription medications. See a list of participating pharmacies in the right column on the reverse side of your card.
These cards are not insurance. There are—no monthly fees—no deductibles(自付额)—no eligibility requirements. EasyCare can be used by anyone. No one is excluded from this program for any reason.
If your friends want to request their own card, they can visit us at www. easycare. com. [br] By saying "No one is excluded from this program for any reason", the writer means______.
选项
A、you may be denied for no reason at all
B、anyone can be an EasyCare card holder
C、you don’t have to pay to join the program
D、EasyCare is designed to serve professionals
答案
B
解析
细节推断题。由题干中的“No one is excluded from this program for any reason”定位到文章第五段最后一句。定位句是在第五段论述基础上得出的结论,EasyCare卡不同于保险卡,不需要每月交费,没有自付额度限制,对持卡人没有资格要求,人人都可以办理EasyCare卡。由此可以确定B)“人人可持有EasyCare卡”为本题的答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3644996.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Stellalooksworried.Shehasn’theardfromherfamilyforqui
Statisticsshowthattheaveragefamilysizeincreasesininverseratiotothem
First,youmustdetermineifyouareeligibletouseaflex-timeschedule.Thef
First,youmustdetermineifyouareeligibletouseaflex-timeschedule.Thef
Workingathomeinyournightclotheswhilesavinghundredsofdollarsmayso
Workingathomeinyournightclotheswhilesavinghundredsofdollarsmayso
InmychildhoodIwasabsolutely(terrify)______bytheideathatmymotherwas
Pursuinghigherlearning,beginningacareer,andmakinghistoryinmyfamilyar
Itisnaturalthatone’sattitude______hisfamilychangesashegrowsolder.A、
Workingathomeinyournightclotheswhilesavinghundredsofdollarsmayso
随机试题
Whollyasidefromaestheticandmoralconsiderations,fashionisaneconomi
Thehistoryofman’sexplorationoftheearthextendsover5,000years.The
[originaltext]M:Mary.Iheardthatyouaresufferingfromtoothachethesedays
DearSirs,WewelcomeyourenquiryofJanuary11thandthankyouforyourin
午后颧红属于()A.阴虚内热 B.阳明实热 C.外感风热 D.真
共用题干 男,65岁。因肺癌住院治疗,使用头孢噻肟钠和利巴韦林抗感染,第5天出
关于标的物价格波动率与期权价格的关系(假设其他因素不变),以下说法正确的是(
A.桑寄生 B.槲寄生 C.石斛 D.钩藤 E.海风藤为不规则厚片,茎外
甲公司是一家一级建筑施工企业,委托乙公司进行塔吊等特种设备的安装与施工,并与其签
下列试验中,建筑管道工程应进行的试验有( )。A.承压管道系统压力试验 B.
最新回复
(
0
)