首页
登录
职称英语
Dear Sir, Mickey Mouse is one of the leading companies in toy retailing loca
Dear Sir, Mickey Mouse is one of the leading companies in toy retailing loca
游客
2024-06-21
58
管理
问题
Dear Sir,
Mickey Mouse is one of the leading companies in toy retailing located in the UK. We have outlets throughout the whole country and now we are trying to develop the overseas market. We are interested in your plastic spider man displayed at the Paris show and would like to know whether you could offer us a sole agency to retail your products in Europe.
We are confident that there is a growing market for your products in Europe, due to the increasing demand for children’s toys. Nowadays more and more parents are concerned about their children’s psychological development.
We take a five percent commission on the list prices. In addition, we can offer preferable terms for freight and insurance if required. We usually pay our principals by cheque on a monthly basis.
If you are interested in the above suggestion, we will send our representative to discuss further details with you. We look forward to hearing from you soon.
Yours sincerely,
Peter Turner [br] What kind of toy is Mickey Mouse interested in? It is interested in______displayed at the Paris show.
选项
答案
plastic spider man
解析
本题考查该公司对什么玩具感兴趣。根据文章第一段第三句前半句可知,米老鼠公司对对方在巴黎展览会上展出的塑料蜘蛛侠感兴趣。因此,空格处应填入plastic spider man。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3644169.html
相关试题推荐
DearSir,MickeyMouseisoneoftheleadingcompaniesintoyretailingloca
DearSir,MickeyMouseisoneoftheleadingcompaniesintoyretailingloca
DearSir,MickeyMouseisoneoftheleadingcompaniesintoyretailingloca
DearSir,MickeyMouseisoneoftheleadingcompaniesintoyretailingloca
SEEKisadiversegroupofcompaniesthathaveapurposetohelppeoplelive
When______whytheyarelookingforjobsatnewcompanies,someofthemsaythey
Companiesunderstandablyask:whyshouldItrainyou______you’llleaveandwor
Unlikemanycompanies________servicestopsoncethesaleismade,ourservicebe
DearSir,MickeyMouseisoneoftheleadingcompaniesintoyretailingloca
DearSir,MickeyMouseisoneoftheleadingcompaniesintoyretailingloca
随机试题
PASSAGETWOKidsexposedtoviolenceperformpoorer.根据第七段第三句可知,Ellen和同事们发现,如果孩子们住
Itisacommonplaceamongmoraliststhatyoucannotgethappinessbypursuin
It’smyhonortobeheretonight.OurorganizationiscalledtheNoiseA
Youaretowriteinnolessthan120wordsonthetopicOntheSignificanceofC
(2017年真题)关于基金从业人员“专业审慎”职业道德规范的基本要求,下列描述正
基金持有的金融资产和承担的金融负债通常归类为()和金融负债。A.持有至到期投资
对已聚集的血小板有非常明显的解聚作用的是A:桃仁B:水蛭素C:川芎嗪D:红
新建商品房销售代理业务基本流程中,销售准备的销售现场准备包括( )等。A.搭建
当两个等位基因共同影响一个人的特征时,其遵循的遗传规则是A.显性一隐性遗传 B
关于汇兑的下列表述中,符合法律制度规定的有()。A.单位和个人均可使用汇兑
最新回复
(
0
)